Ahmet Fidan Kapakların Peşini Bırakmıyor!

Bolu Belediyesi Meclis üyeliğine seçilen dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinen Ahmet Fidan meclis üyesi olarak seçildiği ilk meclis oturumunda belediyenin yapmış olduğu kanalizasyon bacası ve yağmur ızgarası bakım temizlik ve kapaklarının değişimi ile yol alt kotunda kalanların yol kotuna getirilmesi ihalesinde geriye getirilmesi gereken kanalizasyon kapakları ve yağmur ızgaralarının belediye’ye teslim edilmesi gerekirken belediye’ye teslim edilmediği, bazı işlerde ise işleri belediye yaptığı halde müteahhitlere işi yapmış gibi gösterip ödemeler yapıldığı hususunu dile getirmiş, Belediye Başkanı Tanju Özcan ise konunun araştırılmasını istemişti.

Belediye meclisi ilk oturumunda Ahmet Fidan’ın dile getirdiği hususlara belediye çalışanlarınca ikinci oturumda da bilgi verilmeden üzeri kapanmak istense de Ahmet Fidan yine konunun peşini bırakmayarak tekrar konunun araştırılmasını talep etti. Bunun üzerine Belediye Başkanı Tanju Özcan konunun araştırılması ve kendisine ivedi bilgi verilmesini istedi.

Belediye Meclisinin son oturumunda Belediye Başkanı Tanju Özcan konuyu araştırdıklarını şuana kadar belediye ye 156 adet kapağın teslim edildiğini diğer kapakların ise nerede olduğunun bilinmediğini, araştırıldığını söyledi.

Bolu Son Haber ekibi olarak Kamu İhale Platformunda yaptığımız araştırmaya göre 1800 adet baca kapağı, 2000 Yağmur ızgarası tamiri ve yol kotuna getirme işi yapılacağı belirtiliyor.

İhale konusu işin süresi geçtiğimiz ay bitmesine rağmen belediyeye teslim edilen 156 adetinin ise konu gündeme geldikten haftalar sonra belediyeye teslim edildiği belirtiliyor. 1800 adet çerçeveli baca kapağı ve 2000 adet çerçeveli yağmur ızgarasından  kaç adetinin belediyeden alınıp montajının yapıldığı da yine bilinmeyenler arasında.

Konuyla ilgili AK Parti meclis üyesi Burak Balaban konunun aydınlığa kavuşturulması için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtirken, belediye başkanı Tanju Özcan’ın konuyla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor. 

 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
sanalbasin.com üyesidir