Ak Parti Gençlik Kolları Yardıma Doymuyor

Ak Parti Bolu Geçlik Kolları yardıma doymuyor. Covid-19 korona virüsünün ülkemizde etkisini göstermesi ile kolları sıvayan gençler tespit ettikleri bir çok aileye yardım kolisi ulaştırmış ve vatandaşların ihtiyaçlarını gidermişlerdi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ Başkanlığındaki gençlik kolları teşkilatı Covid-19 salgını’nın etkisini gösterdiği günlerde bir taraftan yardıma ihtiyaç duyan ailelere koli maske ve eldiven dağıtırken diğer taraftan yaklaşmakta olan Ramazan ayında yardım yapılacak aileleri tespit ettiler.

Ramazan ayının başlaması ile tekrar kolları sıvayan Ak Parti  Bolu Gençlik Kolları  Ramazan ayı öncesinde tespit ettikleri ailelere bir elin verdiğini diğer el görmez anlayışı ile tek tek yardımda bulunuyorlar. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Gençlik Kolları Samet Kocadağ ise “yardıma ihtiyacı olan ailelere parti veya milliyet gözetmeksizin yardımda bulunuyoruz ancak bizimde ulaşamadığımız insanlar aileler olabilir bu nedenle bu haber vasıtası ile duyuruyorum benim kullanmış olduğum numara 05333483629’dur ve sürekli açıktır Parti binamızın numarası’da  0374 217  32 77’dir ihtiyacı olan vatandaşlar  hiç çekinmeden arayabilirler mübarek Ramazan ayında biz gençlere düşen görev tüm insanların yüzünü güldürmektir” dedi

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir