Suat Orhan’dan Muhtarlara Tehdit

İyi parti belediye meclis üyesi Suat Orhan’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yapmış olduğu paylaşım tüm muhtarları zan altında bıraktı.

CHP Bolu belediyesinin geçtiğimiz ay suya %30 indirim yapmasının ardından belediye bütçesinden tek tip afiş hazırlatıp muhtarlara dağıtan ve afişi asmak istemeyen Tepecik Mahallesi muhtarını “afiş asılmazsa hizmet alamazsınız” diyerek tehdit eden kendi uygulamalarını unutmuşa benziyor.

Suat Orhan memurların 657 sayılı devlet memurları kanunu’na tabi olduklarını hatırlatırken Belediye başkan yardımcısı olarak lanse edilen 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi Özel Kalem Müdürü Rasim Özdemir ise çatır çatır her gün basının önüne çıkarak açıklamalarda bulunuyor.

Suat Orhan Neyi Kastediyor? 

İYİ Parti  belediye meclis üyesi Suat Orhan’ın “TÜRKİYE CUMHURİYETİ AKP zamanında kurulmadı.Bu zamana kadar kaç devlet kuruldu ve kaç siyasi parti değişti.AKP nin Partizanlığını yapan Sayın bazı MUHTARLARIN idrak edemedikleri tek şey DEVLET ile HÜKÜMETİ ayırt edememeleridir.Hükümetler değişir DEVLET bakidir.Aldığınız MAAŞ için yapıyorsanız MAAŞLAR ile o ayınız kurtulur. Vicdanınız değil, ahiretiniz değil hele hele ahını aldığınız insanların bedduarı sizleri kurtarmaz.” şeklinde tehdit etmesi kafalarıda karıştırdı.

Paylaşımı okuyanlar “acaba AK Parti kapanacak mı? Ya da Türkiye Cumhuriyeti yıkılacak’da Muhtarlarla İYİ parti ve CHP karşı karşıya mı kalacak”  yorumlarının yapılmasına neden oldu. 

Bir çok köy ve mahalle muhtarını zan altında koyan ve tehdit eden Suat Orhan hakkında Muhtarlar derneğinin bir açıklama yapması bekleniyor. 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir