AK PARTİ İL BAŞKANI SUAT GÜNER’DEN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

“BU MİLLET DARBELERE BİR DAHA GEÇİT VERMEYECEKTİR”

“HİÇBİR GÜÇ ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNDEN ALIKOYAMAZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’in yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz’da tankların önüne yatan, mermilere göğüs geren ve bombalara kafa tutan milletimizin FETÖ’cü hainlere ülkeyi teslim etmediğini dile getiren Güner, “Büyük bir fedakarlık gösteren bu millet, bir daha darbelere geçit vermeyeceğini tüm dünyaya gösterdi” dedi.

“MİLLETİMİZİN SİLAHLARINI YİNE MİLLETE DOĞRULTTULAR”

AK Parti İl Başkanı Güner, “15 Temmuz gecesi; milli iradeye, demokrasiye ve huzur ortamına gem vurmak isteyen Şanlı Ordumuzun içine sızmış FETÖ’cü hainler, karanlık emellerini gerçekleştirmek uğruna milletimizin düşmana karşı kullanmak için kendilerine emanet ettiği silahları yine milletimize doğrulttular. Beyinleri yıkanmış caniler; tankları milletimizin üzerine sürüp tüfeklerle insanlarımıza ateş açtılar, savaş uçakları ile devletin en kritik noktalarına bomba yağdırdılar. Türkiye’nin bağımsız hareket etmesini ve kendi ayakları üzerinde durmasını istemeyen dış güçlerin desteğini alan mankurtlaşmış kafalar, sivil iktidarı ve aziz milletimizi silah gücü ile sindirerek ülkeyi ele geçireceklerini düşündüler” diye konuştu.

“MİLLETİMİZ TANKLARIN ÖNÜNE YATTI, MERMİLERE GÖĞÜS GERDİ, BOMBALARA KAFA TUTTU”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekranlara çıkarak yaptığı çağrı ile halkın sokağa döküldüğünü hatırlatan Suat Güner, “Halkın Gücünün Üstünde Bir Güç Tanımadım diyen dik duruşun sembolü Cumhurbaşkanımızın ‘Meydanlara Çıkın’ çağrısı ile akın akın sokağa inen milletimiz, darbeci hainlerin karşısına korkusuzca dikildi. Abdestlerini alıp aileleri ile vedalaşan Aziz Milletimiz tankların önüne yattı, mermilere göğüs gerdi, bombalara kafa tuttu. Darbelerden çok çeken bu millet, şehit olacağını bile bile bir adım bile geri atmadan milli iradeye ve demokrasiye sahip çıktı. Ülkemizi karanlık güçlerin maşalarına FETÖ’cü hainlere teslim etmedi. 2016 yılının 15 Temmuz gecesi başlayıp 16 Temmuz sabahına kadar süren darbe girişiminde 251 vatandaşımızı şehit verdik. 2 bin 196 vatandaşımız ise gazi oldu. 15 Temmuz’da büyük bir fedakarlık gösteren bu millet, bir daha darbelere geçit vermeyeceğini tüm dünyaya gösterdi” ifadelerini kullandı.

“2023, 2053 VE 2071 HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

 “Türkiye Geçilmez temasıyla işlenen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzün 5’inci yıldönümünde, ülkemizin hür ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda artık geriye dönüşün olmadığını ve bunu hiçbir gücün engelleyemeyeceğini vurgulamak isteriz” diyen Güner, “ Türkiye artık her 10 yılda bir darbe yapılan veya darbe girişiminde bulunulan bir ülke olmaktan çıkmıştır. Milletimiz ile birlikte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Hiçbir güç buna mani olamayacaktır. Bu düşüncelerle Aziz Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlar, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür dilerim” açıklamasında bulundu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir