Akrabalık İlişkileri İle Elde Edilen Makamlar Var’

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçimden önce oy alabilmek adına 18 bin kişiye iş sözü vermiş ve 31 Mart yerel seçimlerinde farklı bir şekilde seçimi kazanmış, seçimden sonra 18 bin vatandaş ta haklı olarak Belediye’ye giderek iş başvurusunda bulunmuştu.

Seçimden sonra başkanlık koltuğuna oturan Tanju Özcan ‘atı alan Üsküdar’ı geçti‘ der gibi gelen tüm vatandaşlara “Belediye’de işe alım yapamıyoruz, kanunlar açık” derken aynı yüzle gelen başvurulara sebep olarak hükümetin yanlış politikalarını hedef gösterse de her geçen gün bir dost akrabasını Belediyede işe aldığına dair bilgiler gelmeye devam ediyor.

En Büyük Tepki Danışmanından Geldi!

Başkanın siyasi danışmanı olan ve Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen Reşat Şahin Öztürk 25 Temmuz 2015’de katıldığı bir parti programında “babası meclis üyesi oğlu başkan yardımcısı, ne yapacağız bunu izah edin, örgüt seçmiş başkan olmuş, Sarıgül’ün oğlu bilmem nereye başkan vekili, Aydın Ayaydın’ın damadı bilmem nereye başkan yardımcısı, Ankara’ya Cumhuriyet Halk Partisini kaybettiren adamın oğlunu getir Çankaya Belediye Başkanı yap vicdan mı bu vicdan mı? İşte bir günden bir güne partinin kapısını açıp uğramamış bir adam bunları sormayacak mıyız biz ya? Niye örgütüz biz şakşakçı mıyız? Babadan oğula hayır kurumu mu kurduk biz burada” diyerek tepki göstermişti.

Başkanın siyasi danışmanı 2015 yılında bu şekilde tepki gösterirken bugün hala başkanın danışmanlığı görevini yürütüp olan bitene ses çıkartmadığına göre ‘dün dündür, bugün bugündür’ sözüyle hareket ederek olan bitene ses çıkartmadığı anlaşılıyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir