Hayal Avcısı Tanju Özcan!

Yaklaşık 20 gün önce belediye başkanı Tanju Özcan’ın halk güven oyu anketlerinde düşüş seyrinin hızlanması ile tekrar oy alabilmek adına kişilere iş vaatlerinde bulunmak sureti ile halk desteğini yeniden sağlamak için İŞ-KUR rolüne soyunduklarını haber yapmıştık.

Özcan ve ekibine bir tepki de Ak Partiden dün gelmiş ve Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner kanunsuz ve usulsüz yapılan işe yerleştirmelerin İŞ-KUR’dan izin alınmadan yapıldığı konusunda basın açıklaması yapmıştı.

Yandaşa Var Vatandaşa Yok!

Bugün Ak Parti basın açıklamasına cevap veren Başkan Özcan “yaklaşık 18 bin kişi iş müracaatında bulunmuş bizim bu kişilerin %10’unu bile işe almamız mümkün değil” dedi.

Başkan’a Soruyoruz!

Belediye şirket müdürünün eşi belediye’de işe başlamadı mı?

CHP merkez ilçe başkan yardımcısının eşi daha 20 gün önce belediyede işe başlamadı mı?

Altı muhtarın yakın akrabaları belediyede işe başlamadı mı?

Taksici Turgut Özcan belediyede işe başlamadı mı?

Sendika başkanının eşi belediyede işe başlamadı mı?

Bunlar halk arasında bilinenler bir de bilinmeyenler var. Diğer kamu kuruluşlarında aracı referans olduğunuz yakın çevrenizden veya partinizden insanların da bilgisi var. Gerekirse onları da açıklarız.

23.03.2021 tarihli haberimiz.

Tanju Özcan’a Halk Desteği Azalınca Hayal Avcılığına Yeniden Başladı.

31 Mart yerel seçimlerinden önce yaklaşık 17 bin kişiye “adamakla mal eksilmez” misali iş sözü veren Tanju Özcan resmi dairede iş bulma hayali kuran bu kitleden ciddi bir oy almış ancak sadece eş dost ve akrabanın yakınlarını Bolu Belediyesinde işe almıştı.

Seçimden sonra güç zehirlenmesi yaşayan Tanju Özcan Ağustos böceği misali kendisini eğlenceye vurunca seçimden önce sözünü verdiği 53 projeden bir kaç tanesine ancak Ak parti desteği ile başlayabildi.

Seçimden 700 gün geçmesine rağmen elle tutulur Ak Partinin başlattığı göbeklerden başka bir icraati bulunmayan Tanju Özcan’a halk desteği rekor seviyede azalmaya devam ediyor. Oy oranı düşen Tanju Özcan ise halk desteğini artırmak için belediyenin görevi olmadığı halde İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR gibi işçilere iş bulma çabasındaymış gibi görünüp sosyal medya platformlarında paylaşımda bulunarak vatandaşların hayalleri ile halk desteğini artırmaya çalışıyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir