Alaaddin Yılmazın Kaçak Şantiyesi Söküldü

Eski belediye başkanı Alaaddin Yılmazın kaçak olarak kurulmasına 2014 yılında göz yumduğu ve iki yıl müsade verdik dediği KLV isimli şirkete ait asfalt plent tesisi iş olmaması nedeni ile artık sökülüyor.

Eski belediye başkanı Alaaddin Yılmaz önderliğinde 2009 yılında alınan belediye meclis kararı uyarınca 19 kalem iş grubunun belediye mücavir alan içerisinde çalıştırılmasına yasak getirilmiş bu yasak çerçevesinde 2012 yılında başta Karaköy  de bulunan Karayollarına ait asfalt plent tesisi ve Alpagut mahallesinde bulunan İl Özel İdaresine ait asfalt plent tesisleri zabıta tarafından mühürlenmiş konu yerel basınımızda geniş yankı bulmuş ve mahkemelere taşınmıştı.

Tüm bunlar yaşanmamış gibi Alaaddin Yılmaz aksine bir karar belediye meclisinde alınmamış olmasına karşın belediye mücavir alanında kalan Abant Yolu Ömerler köyü sınırları içerisinde bulunan şantiye alanına izin vermişti. Alaaddin Yılmazın bu usulsüz kararı neye istinaden veya hangi çıkarlar doğrultusunda verdiği kamu oyunda merak uyandırıyor iken KLV firması yeni ihale alamaması nedeni ile şantiyenin sökülüp başka yere nakledilmesine karar verdi.

 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir