Tahsin Mert Karagöz Vatandaşın Korkulu Rüyası Oldu!

31 mart yerel seçimlerinde CHP den belediye meclis üyesi olarak seçilen Tahsin Mert Karagöz neredeyse çocukluğundan bu yana siyasetin içinde ve 4 yıldır da CHP Bolu gençlik kolları başkanlığı görevinde yer aldı.  

Başkanın Sağ Kolu!

Şu anda çeşitli komisyonlarda görev alan Tahsin Mert Karagöz belediye meclis toplantılarında Tanju Özcanın sağ tarafında oturuyor.

Hizmetlerinden Çok Sosyal Paylaşımları İle Konuşuluyor!

Tahsin Mert Karagöz şu sıralar belediye meclis üyeliği ve CHP deki siyasi kimliğinden daha çok içkili alem masalarında vermiş olduğu boy boy resimler ve tehdit dolu paylaşımları ile konuşuluyor.

Belediye başkanı Tanju Özcanın sürekli meclis toplantılarında AK parti grup başkanı Burak Balaban ı hedef alarak neredeyse azarlar nitelikte Balabanı sosyal paylaşım sitelerinde belediye ve Tanju Özcan a yapmış olduğu eleştirilere sert çıkması ve hemen yanı başında oturttuğu Tahsin Mert Karagöz e ses çıkartmaması ise vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Milli Şairin İsminin verildiği Caddeye Karagöz Uğruna Alkol Kararı!

Öte yandan yine belediye başkanı Tanju Özcanın temmuz ayı meclis toplantısında alkollü mekanlar ile ilgili kararı çıkartırken “insanlar merkezde içki içecek yer bulamadıkları için dağda bayırda içki içmek zorunda kalıyorlar biz bu insanların şehir de daha nezih ortamlarda alkol almasını istiyoruz” derken üstü kapalı olarak Tahsin Mert Karagöz ün her akşam sosyal paylaşım sitelerinden de paylaştığı gibi içecek mekan bulamadığı parti ve belediye işlerinden uzak kaldığı için kendisini merkeze indirmek adına böyle bir söz sarf ettiği,  milli marşımızın yazarı istiklal şairimiz M. Akif Ersoyun kemikleri sızlasa da Tahsin Mert Karagözün yaşadığı yer olan Paşaköy mahallesine yakın olan  şehrin giriş çıkışında ana arter konumundaki M. Akif Ersoy bulvarına alkollü mekan izni verdiği konuşuluyor.

 Tahsin Mert Karagöz ‘Uğruna Dövüştüğüm!’

Tahsin Mert Karagözün CHP nin doksanaltıncı kuruluş yıl dönümünde sosyal paylaşım sitesi Facebook tan yapmış olduğu paylaşım ise tüm Boluluların korkmasına sebep oldu. Karagöz yaptığı paylaşımda ‘uğruna dövüştüğüm’ derken neyi kast ettiği kime göz dağı verdiği, yada vermek istediği, dövüşüp de ceza alıp almadığı anlaşılamazken paylaşım vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden oldu.

Aileler Korkuyor!

Her ne kadar içki içip eğlenmek her insanın hakkı olsa da belediye başkanımız Tanju Özcanın da dediği gibi belediye meclis üyeleri toplum tarafından her yönüyle örnek alınacak kişiler olması gerekiyor hal böyle olunca Tahsin Mert Karagöz ün sosyal paylaşım sitelerinden paylaşmış olduğu içkili alemli masalar, şiddet ve dövüş ve insanları ötekileştirip nefret duygularını pekiştiren paylaşımlar, genç çocukları olan aileleri bizim çocuğumuzda mı böyle olacak endişelerinin oluşmasına neden oluyor.

CHP liler de Endişeli!

Bazı vatandaşlar Tahsin Mert Karagöz ü Atatürkü ve partiyi anlamamakla eleştirirken CHP li bazı önde gelen isimlerin Tahsin Mert Karagöz ile bir toplantı yaparak sosyal paylaşım sitelerinde yapmış olduğu paylaşımlara dikkat etmesi konusunda şiddetle uyardıkları belirtiliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir