Belediye İş Sendika Başkanı Görevden Alındı Mı?

Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan A.’nın görevinden alındığı iddia ediliyor.

Sinan A. mesai saatinde iş yerinde web cam seks yaptığı ve bunu kayıt altına aldığı videolarında başka vatandaşların eline geçmesi ile olaydan Başkan Tanju Özcan’ın ve sendika genel merkezinin de haberdar olması ile Belediye İş Sendikasındaki Başkanlık görevine son verildiği bildiriliyor.

Sinan A. geçtiğimiz aylarda yerel bir haber sitesinin belediyedeki grup seks haberi nedeni ile belediye başkanı Tanju Özcan ile birlikte hareket ederek binlerce personeli zorla haber sitesinden şikayetçi olmaları için adliyeye göndermişti.

Sinan A. Tanju Özcan’a seçim öncesinde ve sonrasında çok büyük destek olmuş ve sağ kolu olmuştu. Sendika başkanlığı görevine son verilen Sinan A.’ya belediyede bu olaydan sonra nasıl bir görev verileceği yada iş akdine son verilip verilmeyeceğine başkan Özcan’ın göreve döndükten sonra karar vereceği bildiriliyor.

İmar Müdürü Mehmet Özen ise küçük yaşta çocuklara ait seks videoları izlediği ve bilgisayarına indirdiği gerekçesi ile dün göz altına alınmış sonrasında ise tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir