Gırnatalı Haberlerin Altında Yatan Sorular

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Bolu belediyesi bilindiği üzere asli görevi olduğu halde yerden çöp alsa bir youtuber edası ile allayıp pullayıp cici müzikler ekleyip gerek belediye resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekse yandaş basına ücret ödeyerek reklamını yapıyor, yaptırıyor.

Bizler ise Bolu Son Haber olarak Bolu’yu fareli köy, kendilerini de fareli köyün kavalcısı sanan yalancılara inanmıyor tüm tehditlere rağmen gerçekleri çarşaf çarşaf yazmaya devam ediyoruz.

Tarih 25.06.2020 yandaş manşetler, Başkan bir vaadini daha gerçekleştiriyor vs. şeklinde atılıyor ve haber içeriğinde belediyenin her dalında yetkisiz ama her dalında açıklama yapan başkan yardımcısı Rasim Özdemir açıklama yaparak tam 1 milyon TL menfez üretmek için yatırım yaptık artık kendi üreteceğimiz menfezler ile kanalın üstünü kapatacağız açıklaması yapıyor.

Tarih 17.08.2020 Bolu Belediyesi menfez ihalesine çıkıyor 8.075.000₺ (sekiz milyon yetmişbeş bin) TL yaklaşık maliyet ile çıkılan ihaleye iki firma katılıyor birisi de Bolu Belediyesi firması, yaklaşık 5.000.000₺ (beş milyon)TL bedel ile İZMİRLİ FİRMA KAZANIYOR.

Sorular

Soru-1: Bir milyon TL bedelli yatırım çöpe mi gitti?

Soru-2: İzmir’de üretim yapıp Bolu’ya getirip de üstüne para kazanan firma kadar kos koca  belediye menfezleri mal edemiyor mu?

Soru-3: Belediyenin kendi ürettiği menfezleri ihaleyi alan firmaya, firmanın ihaleden almış olduğu fiyatın altında sattığı doğrumu? Doğru ise neden belediye bu ihaleyi almadı da yüksek fiyat verdi? İhaleye fesat mı karıştırıldı?

Soru-4: Başkan geçtiğimiz hafta Özel İdareye yüklenerek “tüm ihaleleri özel şirketlerin verdiği fiyatın %15 altında almaya hazırız” sözleri gerçek ise bu ihaleyi neden özel firmanın %15 altına fiyat vererek almadı?

Soru-5: Daha önce bir çok ihaleye katılım az olduğu için ihaleler iptal edilmişti bu ihaleye de iki firma katılmasına rağmen bu ihale neden iptal edilmedi?

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir