Belediye Kanalizasyonları Dereye Verdi. Mahallede B*k Kokusundan Durulmuyor

Borazanlar mahallesinde deyim yerinde ise b*k kokusundan durulmuyor! 

Bolu belediyesi bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz aylarda arıtma tesisinin çalıştırılmadığını ve haberimizden sonra arıtma tesisinin faz artışı için ihaleye çıkıldığını yazmıştık. Okurlarımız iyi bilirler.

Bolu belediyesi bir skandala daha imza attı. Borazanlar mahallesi içinden geçen dereye mahallenin tüm kanalizasyonlarını 3 farklı boru ile köprünün altından gizli bir şekilde verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=blus3nUIrJI

Köprünün yanından geçen vatandaşlar özellikle pis koku ve kötü görüntülerden şikayetçi. Biz görüntülerini almadık ama derenin çevresinde kondom, tuvalet kağıtları, lokum benzeri sarı şeylerin balık gibi suda yüzmesi en az kötü koku kadar insanları tiksindirmiş durumda.

Bolu belediyesi ise yoğun koku ile ilgili yapılan şikayetleri tavuk veya hayvan gübrelerinden kaynaklanan bir koku olabileceğini söyleyerek vatandaşları geçiştiriyor.

Tüm dünya korona gibi virüslerle uğraşırken dünyanın en temiz şehri olma vaadiyle gelen başkan Tanju Özcan’ın kanalizasyonları dereye vermesi arıtma tesislerinin çalışmaması gibi konularda zaafiyet göstermesi insanların akıllarında kötü soru işaretlerinin oluşmasına neden oluyor. 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir