Belediye’nin Ağlayan Kepçesi Gece Mahalleyi Ayağa Kaldırdı

Bolu belediyesi geçtiğimiz yıl Borazanlar mahallesi, Zambak sokakta bulunan bir metruk binayı yıktı ancak molozları almadı.

Vatandaştan şikayet gitmiş olmalı ki bu gün zabıta ekipleri molozların fotoğraflarını alıp olay yerinden ayrıldı.

Gündüzler, günler ve aylar çuvala girmiş olmalı ki belediye’ye ait bir kepçe ve kamyon gece saat 23:30 da mahalleyi basarcasına çalışmaya başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=2O4E8LPC2is

Yine de buraya kadar her şey güzel ancak; belediye’ye ait Terex marka kepçeden öyle bir feryat figan sesler geliyordu ki mahalle ayağa kalktı. Çok sayıda vatandaş cam ve balkonlara çıkarken bazı vatandaşlar polise şikayetçi oldu.

Olay yerine mahalle bekçileri ve polis ekipleri gelirken tam o esnada iş makinesi ve kamyon hızla uzaklaştı.

20200217_234831

Polis ekipleri ve vatandaşlar gündüzler çuvala mı girdi şeklinde tepki gösterdiler. 

İş makinesinin bu denli yağsızlıktan garip sesler çıkartması akıllarda şu soru işaretlerini bıraktı;

1-Bu makinelerin bakım ve onarımlarından sorumlu belediyenin 3 ayrı makamından sorumlu olup maaş alan Destek Hizmetler Müdürü Serkan Atalay bu kepçe kendi kepçesi olsa bu şekilde çalışmasına göz yumar mıydı?  Destek hizmetler müdürlüğünde zafiyet mi var?

2-Destek Hizmetler Müdürlüğünden sorumlu olan ve makamıda şantiyede olan Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz kendi lüks son model BMW marka aracına böyle mi bakıyor? Yok sa ki yetki alanında olmamasına rağmen sürekli imar işlerine karışmaktan kendi sorumluluğundaki işlere vakit bulamıyormu?

Bolu Son Haber olarak soruyoruz. Vatandaşın 3 kuruşunu dahi koruyacağız diyerek başa gelen bu kişiler kendi iş makineleri olsa bu şekilde kullanılmasına göz yumar mıydı? Sıfır olarak alınan bu iş makinesi yarın bozulduğunda 75 bin EURO yani 500 bin TL olan bu iş makinesini vatandaşın vergileri ile mi yoksa kendi paraları ile mi alacaklar. Yorum Bolu halkının.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir