Belediyenin Kar Savaşçıları Kuşadasında Tatilde

Bizzat Kuşadasından alınan bilgilere göre; Bolu belediyesine ait çoğunluğu karla mücadele ekibinde yer alan işçi, şoför ve operatörlerden oluşan  70 kişilik personel gurubu sendikanın düzenlemiş olduğu seminere katılmak için belediye’ye ait araçlar ile Aydın-Kuşadasında denize sıfır mesafede bulunan otelde seminere katılıp akşamları’da doyasıya eğleniyorlar.

İlimizin kara teslim olduğu şu günlerde belediye yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre “Avrupa’da insanlar kendi yollarını kendileri açıp temizliyorlar Bolu’lu hemşehrilerimiz’de belediyeden çok fazla hizmet beklememeliler kendi yollarını açmak için çaba sarf etmeliler” demişlerdi. 

Vatandaşın vergileri ile işleyen çalışan işçilerine maaş veren Bolu belediyesi vatandaşa hizmet etmek yerine deniz kenarında tatil yapıp eğlenceler düzenlemesine vatandaşlar da sert tepki gösteriyorlar.

Bolu belediye başka yardımcısı Rasim Özdemir’in yaptığı açıklamada ise “tüm personelimiz ve araçlarımız iş başında ayrıca piyasadan takviye kiralık iş makineleri temin ettik” demişti. Açıklamaya göre personel tatile gittiğine göre iş makinelerinin de tatile gidip gitmediği anlaşılamadı.

Bu geceden başlamak üzere yoğun kar yağışlı bir havanın etkisine giren ilimizde karla mücadelenin vatandaşın vergileri ile tatil de olan belediye personeli tarafından  mı yoksa yine parası vatandaşın cebinden çıkacak olan müteahhit firmaya ait iş makineleri tarafından mı yapılacağı, yada vatandaşlar tarafından yapılacak karla mücadeleden sonra vatadaşların Kuş adasına belediye tarafından tatile gönderilip gönderilmeyeceği merak ediliyor.


- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir