Belediye’ye Bir Fatura Gelecek

CHP’li Bolu Belediyesinin yaptıracağı Cami, ülke ve yerel basınımızda gündem olmayı halen devam ettirirken konuya ilişkin bomba haber yine Bolu Belediyesinden geldi.

Bolu Belediyesinden alınan bilgiye göre Belediyenin cami bağışı kampanyası için her bir haber sitesine yaklaşık 10 bin TL reklam bedeli ödemesi yapılacağı bildiriliyor.

Evet değerli okurlarımız Bolu Belediyesine önümüzdeki günlerde faturalar gelmeye başlayacak ve bu fatura açıklamalarında şu ifade yer alacak “BOLU BELEDİYESİ CAMİ YARDIM KAMPANYASI REKLAMI” tutar olarak da her bir fatura için yaklaşık 10 bin TL ödeme yapılacak.

Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan yaptığı basın açıklamasında “Dün bir çocuk 4 TL bağış yaptırtmış. Mesaj atmış, ‘Tanju amca’ demiş. Bir firmada asgari ücretle çalışan biri, ‘Aslında daha fazla ayırmak istiyorum ama 27 TL ayırabildim’ demiş. Dün bir vatandaşımız beni aradı. ‘Bilboard afişini görünce cebime baktım 30 liram çıktı. Gittim 15 TL’sini yatırdım’ dedi.” ifadelerini kullanmıştı.

Şimdi soruyorum bir çocuğun 4 TL bağışını, asgari ücretlinin 27 TL’sini cebinde 30 TL’si olan adamın parasını hangi insaf ve vicdana sığdırarak yandaş medyaya peşkeş çekeceksiniz?

Belediyenin reklam kampanyası için haber sitelerine gönderdikleri görseller ise şunlar.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir