BIÇAKLA SALDIRI OLAYI ASILSIZ ÇIKTI

Bolu Belediyesi ve kamuoyu bugün “Tanju Özcan’a bıçaklı saldırı” haberi ile sarsıldı. Çok geçmeden ise olayın gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Olayın aslı şöyle;

Edinilen bilgiye göre geçmişte işleri çok iyi olan ancak sonrasında işleri bozulan pazar esnafı H.A. pazar yerinde bulunan tezgahını kaybetti. Ailevi sorunlarda yaşamaya başlayınca gece yüklü miktarda alkol aldı. Sonrasında kendisine Bolu Belediyesi’nin yeni bir tezgah konusunda yardımcı olabileceğini düşünerek de Bolu Belediyesi’ne gitti. Pazaryeri ile ilgilenen Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ın odasına giren H.A’nın alkollü olduğunu anlayan Ahmet Yılmaz ise H.A’ya alkollü olduğunu daha sonra gelmesini istemesi üzerine H.A. alkolün de etkisi ile daha da sinirlenerek Tanju Özcan’ın yanına gitmek istedi.

Alkolün de etkisi ile yüksek sesle konuşmaya başlaması ile koruma polisi arasında yaşanan arbede sırasında H.A’nın belindeki kılıfda bulunan ve her pazar esnafının da belinde bulunan çakı yere düştü. Bu olay sırasında Tanju Özcan belediye binasında değildi. Olaydan 15 dakika sonra gelerek ihtiyaç sahibi bir vatandaşın yardım çığlığını bir şova dönüştürdü.

Yaşanan olay yandaş basın tarafından ilk haber alınarak Tanju Özcan’a bıçaklı saldırı olarak nitelendirildi.

Bu olay akıllara Tanju Özcan’ın çocuk sahibi olmaya çalışan bir kadının kendisinden yardım istemesi üzerine kadınla dalga geçmesi olayını hatırlattı.

Öte yandan H.A’nın yarın ifadesi alındıktan sonra salıverileceği belirtiliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir