Bolu Belediyesi’ne Fatura Kesmek İçin Şirket Mi Kurdu?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Reşat Şahin Öztürk’ü danışman olarak belediyede göreve başlatmasını Bolu kamuoyu ilk yine Bolu Son Haber’den öğrenmişti. (Bakınız:Tanju Özcan CHP ve AK Parti’nin İstemediği O Kişiyi Danışman Yaptı) Reşat Şahin Öztürk hakkında haberimizden sonra çok şey yazılıp çizilmiş hatta müfettiş soruşturmalarına dahi konu olmuştu. Geçtiğimiz aylarda açıklama yapan Tanju Özcan ise Reşat Şahin Öztürk’ü kovduk minvalinde açıklama yapmıştı.

Tanju Özcan Kara Listede

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile partiden kovulan Tanju Özcan CHP’nin kartel medyasında adeta kara listeye alındı hatta Cumhuriyet Gazetesi aleyhte haberlerini dahi yapmaya başladı. Hal böyle olunca ulusal medyanın şovmenliğine alışan Tanju Özcan’ın Reşat Şahin Öztürk ile yeniden bağlantıya geçtiği ve TV100 ekranlarında canlı yayına çıkması için Öztürk’ün aracılık ettiği bu aracılık için de Bolu Belediyesi’ne yüklü miktarlarda faturalar kestiği belirtiliyor. Yine edinilen bilgilere göre sık sık Bolu Belediyesi’ne gelen Öztürk genellikle ihale salonu çevresinde görülüyor.

Resmi Evraklarla Reşat Şahin Öztürk’ün ‘Çelişkileri’

Reşat Şahin Öztürk’e ait olan http://cagdasarastirmalarmerkezi.com/ isimli sitede şirketin İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı olduğu ve 2002 yılında kurulduğu belirtilse de halkı açık resmi Ticaret Sorgulama sitesi ticaretsicil.gov.tr sitesinden yapılan araştırmada şirketin 31 Mart 2019 seçimlerinde sonra aradan iki hafta bile geçmeden 13 Nisan 2019 tarihinde tescil edildiği görülürken Reşat Şahin Öztürk’ün Bolu Belediyesi’ne fatura kesebilmek için bu şirketi kurduğu iddia ediliyor. Ayrıca yine aynı sitede Reşat Şahin Öztürk Bolu Belediyesi’ni fatura kestiği referans firmalar arasında gösterirken sitedeki referans firmaların CHP’li Belediyeler olduğu ise yine gözlerden kaçmayan detaylar arasında.

Web sitesinde şirket adresi “İçerenköy Mah. Bahçelerarası Sok. Nevsan İş Merkezi No:34/5 Ataşehir / İSTANBUL” olarak belirtilirken Ticaret Sicil Gazetesi’nde ise “Hasanpaşa Mahallesi Kurbağalı Dere Caddesi Altunel Apartmanı No:51 -53/10 Kadıköy/İSTANBUL olarak belirtiliyor.

Kısaca Reşat Şahin Öztürk Kimdir?

Bolu kamuoyu Reşat Şahin Öztürk ismini 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra haber sitemizden öğrenmiştir. Eşi Ece Sevim Öztürk eli kanlı terör örgütü FETÖ’ye yardım suçundan tutuklanmış ve ceza evine girmiştir. Bolu Belediyesi’nde sınırsız yetkili gibi davranmış ve Tanju Özcan da buna göz yummuştur. Adı ihaleler ile anılmıştır. Yine Dodurga Mahallesi’nin orman kesiminde bulunan lüks bir villada yüksek meblağlara kiralık olarak oturması kamuoyunda “nereden geliyor bu değirmenin suyu?” tepkilerine neden olmuştur.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir