Bir Mahalleyi Yıkım Korkusu Sardı!!! Tam 30 Adet!!!

Eski belediye başkanının D-100 karayolunu şehir dışına çıkartma hayaliyle başlayan Güney Çevre Yolu  yapım işi geçtiğimiz yıl başlamış ve Seyit Mahallesine kadar olan kısmın yol dolguları yapılmıştı.

Bu yıl da devam edilmesi planlanan Güney Çevre Yolu’na ise Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda; yolun tarım arazileri üzerine kurulmasının yanlış olduğunu, Otobana paralel yapılacak bir yolun kimseye bir zararı olmayacağından bahsetmişti.

Belediye başkanı Tanju Özcan her ne kadar Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ile konuyla ilgili yakın zamanda görüşeceğini söylese’de  İmar ve ihale işlemleri yıllar önce tamamlanan Güney Çevre Yoluyla ilgili bir değişiklik olması beklenmiyor.

Karayoları ekiplerine ait haritacılar ise müteahhit firma işe başlamadan önce Seyit Mahallesinde yıkılması gereken yaklaşık 30 adet ev ve müştemilatını kırmızı sprey boyalarla işaretledi. Kendilerine evlerini boşaltmaları için bir tebligat veya kamulaştırma olup olmayacağına, herhangi bir ücret alıp almayacaklarına dair bir yazı gelmediğini belirten mahalle halkı ise durumdan çok tedirgin.

 

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir