BOLİMDER, Depremzedeleri Unutmuyor ve Yardımlarına Devam Ediyor

Bolu Önder İmam Hatipler Derneği (BOLİMDER), sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren bir kuruluştur. Deprem felaketi sonrasında bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan BOLİMDER, son olarak Kahramanmaraş’a bin adet gıda kolisi gönderdi.

BOLİMDER üyeleri tarafından hazırlanan gıda kolileri, Ramazan ayı öncesinde depremzedelere ulaştırılmak üzere Kahramanmaraş’a gönderildi. BOLİMDER Başkanı Hüseyin Altundağ, yaptığı açıklamada, “Yaralar tam anlamıyla sarılana kadar devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BOLİMDER’in yardımları sadece Kahramanmaraş ile sınırlı kalmamaktadır. Depremin ilk gününden itibaren bölgeye yardım tırları gönderen BOLİMDER, Bolu Valiliği ve AFAD kanalıyla bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırmaktadır. Başkan Altundağ, “Devletimiz ve milletimiz el ele vererek yaralarımız tam anlamıyla sarılana dek, BOLİMDER olarak yardımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BOLİMDER’in depremzedelere yönelik yardımları, toplumun dayanışma ve yardımlaşma duygularının güzel bir örneğini oluşturmaktadır. BOLİMDER, bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam edecektir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir