Polis Memurları HighWay Outlet’te Depremzedeler İçin Hayır Panayırı Düzenledi

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, depremzedeler için HighWay Outlet AVM’nin ev sahipliğinde hayır panayırı düzenledi. Polis Eşleri Derneği ve birkaç sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla desteklenen etkinlikte, Bolu Emniyet Müdürlüğü personelleri kendi imkanlarıyla ürettikleri gıda, giyim, aksesuar, süs eşyaları ve birçok kategorideki ürünleri satışa sundular.

Hayır panayırı, HighWay Outlet AVM’nin geniş alanlarında kurulan stantlarda gerçekleştirildi. Depremzedeler için düzenlenen etkinlikte elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi vatandaşların yararına kullanılacak.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, böylesi bir etkinlikte yer alarak depremzedelere yardım eli uzatma amacı güdüyorlar. Hem ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını göstermek, hem de toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını artırmak için böyle bir etkinlik düzenleniyor.

Polis memurlarının HighWay Outlet AVM’de düzenlediği hayır panayırı, Bolu halkı tarafından da büyük ilgi gördü. Bu etkinlik, ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmak için düzenlenen bir başka güzel örnektir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir