fbpx

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan Çifte Standart

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın zengin muhitlerde özel yol ve kaldırım uygulaması yapması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan göreve geldiği günden bu yana adının sık sık sansasyonel olaylarla anılmasını sağlarken göreve geldiğinde kutsal kitabımızı öperek ve üzerine yemin ederek göreve başladığını unutmuş durumda.

Katılmış olduğu bir televizyon programında “belediyede torpilsiz çalışan olmaz…” diyerek ülke gündemine oturan Özcan torpil işine kendini iyice kaptırmış olmalı ki tripleks villaların olduğu ve zenginlerin yaşadığı muhitlerde göze hitap eden pahalı malzeme ve pahalı işçilikle oluşturulan yol ve kaldırım uygulamaları yapıyor.

Hal böyle olunca vatandaşlar “bizim evin önününü belediye altyapı çalışması nedeni ile kazıyor çukurlar oluşuyor aylarca biz kum döktüremiyoruz ama belediye zenginlere özel imalat yol yapıyor. Bizim vergilerimizle bize ayrı zengine ayrı hizmet etmek çifte standarttır. Sandıkta biz de bir oy atıyoruz zenginlerde bir oy atıyor. Tanju Özcan bunu unutmasın seçimde hatırlatırız.” şeklinde tepkiler gösteriyorlar.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir