Bolu Belediyesi’nde Torpilliler – 1. Yazı Dizisi

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Bolu Belediyesi seçimlerinde halk CHP Millet Vekili Tanju Özcan’a büyük umut bağlamış ve bu umudunu da oy vererek pekiştirmiş halkın büyük desteği ile açık ara farkla Belediye Başkanı olarak seçilmiş ve yüce kitabımız Kuran’ı Kerim üzerine yemin ederek göreve başlamıştı.

Binlerce Kişiye İş Vaadi

CHP’li Tanju Özcan’ın belediye başkanı seçilmesinden sonra ise binlerce insan kendisine iş sözü verildiği gerekçesi ile Tanju Özcan’ın makamanı tıka basa doldururken gelenlerin tümüne belediyede işe alım olmadığı boş kadro bulunmadığı ve kadroların boşalması durumunda işe alınabilecekleri söylendi. Tanju Özcan yandaş bir medya ajansına 20 Şubat 2020 tarihinde yapmış olduğu açıklamada “Bolu Belediyesi’ne 17 bin iş başvurusu alındığını” belirtmişti.

Krizi Fırsata Çevirmeye Çalıştılar

Öte yandan konunun basına yansıması üzerine her daim iş gücü açlığı çeken fabrikalar belediye ile iletişim haline geçtiler ve oy sözü verilen vatandaşlar Organize Sanayi Bölge’sinde ağır işlere yönlendirildiler. Millet Vekili Aday Adaylığı’na kesin gözü ile bakılan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ise durumu fırsat bilerek Belediye Personel Müdürü olan Songül Akman ile seçim yatırımı yapmak için fabrika fabrika gezip işi oy devşirmeye ve siyasi şova dönüştürdüler. Songül Akman vatandaşları Organize sanayide çalışmaya yönlendirirken kendi kızını TORPİLLE Bolu Belediyesi’nde sözleşmeli memur olarak göreve başlattı. Bunu da daha önce haber yapmıştık.

Tanju Özcan Açıkladı “BELEDİYE’YE TORPİLSİZ ADAM ALINMAZ”

Geçtiğimiz gün TV100’de canlı yayına çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarihi bir itirafda bulundu. Tanju Özcan “BELEDİYE’YE TORPİLSİZ ALIM YAPILMADIĞINI” canlı yayında açıkladı. Özcan’ın açıklamaları ulusal basında çok ses getirdi.

Torpillileri Açıklıyoruz!

İş sözü verdikleri binlerce kişi organize sanayiye yönlendirilip vatandaşa “BELEDİYE’YE İŞÇİ ALIMI YOK! BOŞ KADRO YOK!” gibi bahaneler uydurulurken Tanju Özcan’ın yakın akrabaları, bazı Meclis Üyeleri’nin yakın akrabaları, CHP’nin içinde Tanju Özcan’a yakın olan kimseler ile ilimizin zenginleri ve hatta ‘vayy bee’ tepkisi vereceğiniz sürpriz niteliğinde kişilerin yakın akrabaları Bolu Belediyesi’nde kolaylıkla sözleşmeli olarak iş bulabiliyorlardı. Hatta hazırlanan kanun tasarısı ile bu torpilliler KPSS sınavına dahi girmeden memur kadrosuna girecekler. Bizlerde halkı yanıltan bu kimseleri isim ve görevleri ile her yazı dizisinde iki kişi olmak üzere açıklayacağız

CHP Meclis Üyesi Mustafa Güldal

CHP Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olan Mustafa Güldal aynı zaman da Bolu Bel San A.Ş. yönetim kurulu üyesi. Oradan da huzur hakkı olarak ücret aldığı belirtiliyor. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi de küçük oğlu C. Güldal’ı Bolu Belediyesi’nde işe başlattı. Belediyede iş sözü verilen vatandaşlara iş yok! Yada organize sanayi de iş var denilirken Mustafa Güldal sadece oğlunu Belediye’de işe başlattığı yetmiyormuş gibi bir de diğer oğlunun kimine göre kız arkadaşı kimine göre ise sözlüsü olduğu iddia edilen bayan da (ismi bizde saklı) Bolu Belediyesi’nde torpille sözleşmeli kadroda işe alındığı belirtiliyor.

Özcan’ın Köylüsü CHP’li Basri Türk

Tanju Özcan’ın Gövem köyünden akrabası olan ve partilisi Orman Müdürlüğü’nden emekli Basri Türk’ün oğlu da “TORPİLLİLER” kervanından Basri Türk’ün oğlu S.Türk Orman Mühendisi olarak Bolu Belediyesi’nde sözleşmeli olarak işe başlayanlar arasında.

İkinci “TORPİLLİLER” yazı dizisi 29 Aralık Perşembe günü… Lütfen habere yorum yapmayı ve paylaşmayı unutmayın!

2 YORUMLAR

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
2 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Vatandaş
Vatandaş
Ziyaretçi
2 Ocak 2023 12:12 12:12

Ne oldu da devamı yayınlanmıyor?

bolulu
bolulu
Ziyaretçi
2 Ocak 2023 10:14 10:14

neden devamı yok bu haberin

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

Kim garibanların hakkını yiyorsa hakkımız zehir zıkkım olsun.Bolu Belediyesi'nde Torpilliler - 1. Yazı Dizisi
sanalbasin.com üyesidir