Bolu Valiliği Uyurken O Yaylamızı Düzce Valiliği Temizletti

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın damadı Selçuk Bayraktar ve ailesinin Pürenli yaylasını ziyaret ettiğini siz değerli okurlarımıza bildirmiştik.

Yaylamızı çok beğenen Selçuk Bayraktar, çevredeki çöp yığınlarından da paylaşımında bahsetmişti.

Selçuk Bayraktar’ın paylaşımının ardından hemen harekete geçen Düzce Valiliği ise Pürenli yaylasında büyük bir temizlik operasyonu yaparak hem Bolu’ya ve kamuoyuna bu yayla bizim imajı çizdi.

Her ne kadar Düzceli komşularımızın aktif ve sık sık ziyaret ettiği çöplerini de bırakıp gittiği bir yayla olsa da Pürenli yaylası Bolu ilimizin sınırları içerisinde yer alıyor ve Bolu, Taşkesti beldemize ait bir yayla.

Doğal güzelliği ile büyüleyen Pürenli yaylası Bolunun olmasına rağmen Kültür Turizm İl Müdürlüğüne ait bolu.ktb.gov.tr adresinde yayınlanmadığı gibi Düzce Kültür Turizm İl Müdürlüğüne ait duzce.ktb.gov.tr adresinde Düzce’nin gezilip görülmesi gereken yerler listesinde yer alıyor.

Abant’a Düzce’den yol yapılmasının gündemde olduğu şu günlerde bazı vatandaşlarımız “iyi işte bizim yaylamızdaki Düzcelilere ait çöpleri Düzce Valiliği toplamış” diyebilirler ancak ilerleyen zamanlarda Düzceli siyasiler bu yaylanın da tüm işlerini zaten biz yapıyoruz diyerek Bolunun elinden almaya çalışabilirler.

Aslan yattığı yerden belli olur.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir