İlimizde Hafriyatçı Terörü Devam Ediyor.

Belediye önündeki Menekşe otelin yıkılması işine geçtiğimiz hafta başlanmıştı. Otele ait molozların hafriyat kamyonları ile atılması sırasında ise yeni yapılan yollar yine bozuldu.

 Bozulan yolların ceremesini yine vatandaş mı çekecek?

       Şehir içi yollarda iş makineleri ve tonajlı kamyonlar tarafından bozulan yolların yeniden yapılması masraflarını Bolu Belediyesi vatandaşın sırtına mı sarıyor, yoksa bu yolların bozulmasına yol açanlardan tahsil edilebiliyor mu? Sorusunu soran vatandaşlar, “Yolu bozanlar belli. Belediye bu yolların yeniden yapılması masrafını da onlardan alsın. Ceremesini Bolu halkı çekmesin” dediler.  

       Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi ek binası inşaatında ve Menekşe Otel’in yıkımında çalışan paletli kepçe ve tonajlı hafriyat ve moloz kamyonları Orta Hamam’ın yanından inen kilit parke taşı yolu mahvettiler. Kepçelerin paletleri ve yüksek tonajlı kamyonların tekerleklerinin bastığı yerlerde çökmeler meydana geldi. Bu yoldaki çökmeler, şasi ve kaportası yere yakın olan araçların altının yere değmeden geçemeyeceği derinlikte oluştu.

       Vatandaşlar bu yolda yaşanan çökmelerin ve bozulmaların sebebinin belli olduğunu, yeniden yapılması gereken yola harcanacak bedelin de Bolu halkına değil, bu yolu bozanlara ödettirilmesi gerektiğini belirttiler.    

Kaynak:bolununsesi.com

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir