Bolu’da Bugün Vefat Edenler – 22.02.2023

1- Gerede İlçemiz Kabiller Mahallesinden; Sanayi Sitesi esnaflarından Samatlı Demirci Mehmed Bilge’nin eşi, sanayi sitesi esnaflarından Emrullah ve Nurullah Bilge’nin anneleri, İbrahim Kutlugün ve Belediye Personeli Baki Sungur’un kayınvalideleri, Hasan Bilge’nin yengesi, Mehmet Miraç Bilge’nin babaannesi; Ayşe BİLGE Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

       Cenazesi saat 12.00’de Kabiller Mahallesi’ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Samat Köyü Mezarlığına defnedilecektir. 

      2- Gerede İlçemiz Afşartarakçı Köyünden; İbrahim Öndağ ve Ramazan Öndağ’ın babaları, Tabakhane esnaflarından Ahmet, Mustafa ve Hasan Öndağ’ın amcaları, Recep Aydın ve Halil Erten’in kayınpederleri, Eyüp, Kemal, Osman, Şükrü Aydın’ın enişteleri; Hüsnü ÖNDAĞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

     Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Afşartarakçı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

     3- Mengen İlçemizin Teberikler köyünden Fedime Karakaş’ın kardeşi, Nural Karakaş’ın amcası; Halil İbrahim KARAKAŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

     Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Türkbeyli mahallesi camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Teberikler köyü mezarlığına defnedilecektir.

     4- Tepecik eski muhtarı Mustafa YILMAZ, Necmiye TANRIVERDİ, Mehmet YILMAZ, Hüseyin KAÇMAZ’ın anneleri; Emine YILMAZ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

      Cenazesi bugün Akşemsettin Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Mudurnu Keçikıran Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir