Bolu’da Bugün Vefat Edenler – 24.02.2023

  1- Ömerler Köyü halkından, Kalıcı Konutlarda ikamet eden, Merhum Mustafa GÖKDEMİR’in eşi, Ayşe, Münevver, Rıdvan GÖKDEMİR’in anneleri, Muharrem ve Ahmet ÖZKAN’ın ablaları; Bakiye GÖKDEMİR Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

     Cenazesi bugün Ömerler Köyü Camiinde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Ömerler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

       2- Kıbrısçık İlçemiz Karacaören Köyü halkından, Hasan BAYRİ’nin eşi, Merhum İbrahim BAYRİ, Gürbüz BAYRİ, Şükran BORAN’ın anneleri, İsmail BORAN, Sevgi ve Selma BAYRİ’nin kayınvalideleri; Asiye Hanım BAYRİ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

     Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Kıbrısçık Karacaören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

     3- Sümer Mahallesi halkından, Fedai SARPKAYA’nın babası, Sevil SARPKAYA’nın kayınbabası; Durmuş SARPKAYA Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

      Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii de kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Sümer mahalle mezarlığına defnedilecektir.

     4- Mengen İlçemizin Çukurca Köyü Veliler mahallesinden merhum Sadık Yıldıran’ın eşi, Makbule Topçuol, Nebahat Dinçer, Melahat Özkan, Nezahat Arslan, Hüdayi ve Bayram Yıldıran’ın anneleri; Döndü YILDIRAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

        Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Tabaklar mahallesi camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Çukurca köyü Veliler mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

       5- Gerede İlçemiz Zeyneller Köyünden; merhum Sezai Yıldız’ın kızı, Hüseyin Kartal’ın eşi, Hüseyin, Hasan, Kemal ve İsmail Kartal’ın anneleri, Necati ve Hüseyin Kartal’ın babaanneleri; Hatice KARTAL Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

      Cenazesi Cuma namazına müteakip Zeyneller Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

      6- Mudurnu İlçemiz Sarıyer Köyü halkından; Asiye KORKUSUZ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

     Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Mudurnu Sarıyer Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

      7- Fatma USTA Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

      Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

     8- Gerede İlçemiz Çalaman Köyünden; Veysel Ercimen’in torunu, Merkez Kuran Kursu Öğreticisi Fuat Ercimen’in oğlu, İlçemiz esnaflarından Hıfzı Bulan’ın torunu, Sanayi esnaflarından Kemal Bulan’ın yeğeni; Mücahit ERCİMEN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. 

      Cenazesi saat 15.30’da Yeni Mahalle Necip Fazıl Caddesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Çalaman Köyü mezarlığına defnedilecektir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir