YENİÇAĞA SANAYİ ESNAFLARINDAN BAŞKAN RECAYİ ÇAĞLAR’A TEPKİ

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala neredeyse %99’u AK Partili olan Yeniçağa halkından AK Partili Başkan’a bir tepki geldi.

Edinilen bilgiye göre Yeniçağa Sanayi sitesinde bir esnaf dükkanının yanına çıkma yaptı. Bu çıkma için yapılan şikayetler sonrası Yeniçağa Belediyesi tutanak düzenledi ancak tutanağı işleme koymadı ve aslında yıkılması gereken çıkma Yeniçağa Belediyesi tarafından yıkılmadı.

Çıkmayı yapan İbrahim Çevik isimli esnafın AK Parti Yeniçağa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğu bu çıkmayı yıkmamak için de Belediye Meclis Üyeliği için ısrar etmemesi şartı ile çıkmaya müsade edildiği bu nedenle çıkmanın yıkılmadığı belirtilirken yolu ve kaldırımı işgal eden esnafa ve Belediye Başkanı Recayi Çağlar’a esnafların tepkisi giderek artıyor.

Esnaflar: 2 ayrı dükkanın yanına bu çıkmaların yapılmasına nasıl müsade edildiğini, Belediye’den ruhsat alınıp alınmadığını, para cezası verilip verilmediğini ve yıkım kararı verildiyse de neden yıkılmadığını merak ettiklerini belirtiyorlar

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir