Bolu’nun Geleceği İçin Yeni Projeler Açıklandı: Organize Sanayi Rezerv Alanı ve Lojistik Merkezi Yolda

Bolu’nun geleceği için önemli bir adımlar atan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu’nun gelişimi için kritik bir proje ve müjde daha açıkladı. Organize Sanayi Bölgesi Rezerv Alanı’nın inşa edilmesi için çalışmaların başlatıldığını belirten Demirkol, “Bu proje, yeni istihdam olanakları yaratarak Bolu’yu ticari ve üretim anlamında Türkiye’nin önde gelen merkezlerinden biri haline getirecek.” dedi.

Demirkol’un 101 projesi arasında yer alan çalışmada ise, uluslararası firmaları Bolu’ya çekecek olan lojistik depolama merkezi de hayata geçirilecek. Bu adım, Bolu’nun ticaretin merkezi olma yolunda önemli bir adım olacak.

Demirkol’un açıkladığı projeler bununla sınırlı değil. Bolu’da açılacak e- ticaret merkeziyle genç girişimcilere ücretsiz ofis hizmetleri sunulacak. Ayrıca, genç girişimcilerin sağlayacağı katkı için, değer için ihracata yönelik destekler artırılacak.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, bu projelerin Bolu’nun ekonomik ve sosyal kalkınması için hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Bolu Belediyesi olarak, şehirdeki üretimi desteklemek ve Bolu’nun geleceğini daha da parlak yapmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirtti.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir