KÖYLERDE AK PARTİ SEVGİSİ ÇIĞ GİBİ

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını hızlandıran Ak Parti İl Genel Meclis Adayları Ekrem Çetinkaya, Zerrin Yavuz Açıkalın, Samet Kocadağ, İsmail Eker, Metin Eymür ve Ümit Tomurcukgül ile birlikte çok sayıda partili önceki gün Yumrukaya, Gölköy, Çepni, Doğancı, Sultanbey, Çayırköy ve Köprücüler köylerini ziyaret etti. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Ak Partililer, vatandaşlarla sohbet etti.

Köylerin kalkınması için 20 yıldır büyük bir çaba sarf ettiklerini söyleyen Zerrin Yavuz Açıkalın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde köylerimizin kalkınması için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Köylerimizin gelişimi ve refahı için çalışmalar yürüterek, kırsal alanları kalkındırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“SORUNLARI DİNLEYEREK ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm ürettiklerini dile getiren Açıkalın, “Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın refahını artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çaba gösteriyoruz. Kapı kapı gezerek, sıkmadık el bırakmadan 7’den 70’e herkesin gönlüne girerek çalışmalarımızı anlatıyoruz. Köylerimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yolların bakımı ve iyileştirilmesini tamamladık. Asfaltsız köy yolumuz kalmadı. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin sorunsuz olması önem arz ediyor. Bizde AK Parti olarak köylerimizin yaşam kalitesini artırmak için bu hizmetlerimizi tamamladık. Artık susuz köyümüz kalmadı. Tarım ve hayvancılığa ciddi destekler sağladık. Çiftçilere yönelik destek programları, tohum dağıtımı, gübre ve mazot desteği gibi uygulamalarla köylülerimize destek olduk. Yeni dönemde de bu çalışmaları sürdürmek ve eksik kalan yerleri tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Köylülerimizle birlikte el ele vererek çalışmalarımızı yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir