Bolu’nun Ulusaldaki Sesi Bolu Son Haber!

Bolu Son Haber kurulduğu 2019 yılından bu yana tarafsız ilkeli ve öznesi Bolu olan halk olan haberler yaparak Bolu halkının gönlünü feth ederken yerel haber siteleri arasında 2 yılda ulusal basına en çok haberi çıkan internet haber sitesi olma rekorunu da elinde tutuyor. Kendini 30 yıllık gazeteci olarak lanse eden bültencilere de parmak ısırtmaya, saç baş yoldurtmaya devam ediyor.

Onlarca haberimiz ulusal basında yer alırken bu kez ‘CHP Geldi İsraf Bitmedi’ başlıklı haberimizi Yeni Akit haber sitemizi kaynak göstererek CHP’nin faşisti Tanju Özcan’ın yeni oyunu patladı başlığıyla okurlarına servis etti. Haberin tam metni ise şöyle;

Göçmenlere su ve bazı belediye hizmetlerini 10 katı fiyata verme kararı alan CHP’nin faşist Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, havaya saçtığı paralarla Boluluların öfkesini üzerine çekiyor. Özcan’ın, Boluluların 783 bin lirasını iki ay içinde sudan bahanelerle düzenlenen organizasyonlara harcaması büyük tepki çekti.

Göçmenlere suyu bile çok gören ve Boluluların haklarını savunuyor gibi davranan CHP’li Tanju Özcan’ın aslında nasıl israf yönetimi sergilediği, belgeleriyle Bolu basınında yer aldı. “Bolusonhaber.com” internet sitesinde yer alan haberde, Özcan’ın şaibeli harcamaları şu ifadelerle anlatılıyor:

“17 Temmuz 2021 de bir açılışta konuşan başkan Özcan “açılışların masraflı ve israf” olmasından dem vururken aynı açılış için Bolu Belediyesinin Fuya Grup Danışmanlık Organizasyon LTD. ŞTİ’ne 390 Bin TL ödeme yaptığını önceki yazılarımızda siz değerli okurlarımıza duyurmuştuk. Bolu halkının geleceği olan Ak Partili Alaadin Yılmaz’ın Bolu’ya kazandırmış olduğu araziyi 10 gün önce sessiz sedasız babasının malı gibi satan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yine Fuya Grup Danışmanlık Organizasyon LTD. ŞTİ’ne 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için 393 bin TL’lik organizasyon ödemesi yapmaya hazırlanıyor. Kapalı zarf teklifi usulü ihale aynı firmaya verilirken sadece iki organizasyon için Tanju Özcan aynı firmaya iki ay içerisinde 783 Bin TL ödeme yapmış olacak. Hal böyle olunca CHP ile israfın önüne geçileceğini uman vatandaşlar ‘CHP geldi ancak israf bitmedi’ şeklinde tepkilerini gösteriyorlar”

Yeni Akit Gazetesine Bolu Son Haber ailesi olarak teşekkür ederiz.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir