Bolu’nun Yangını’nı Yeniçağa Belediyesi Söndürecek

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyip terar belediye başkanı seçilen usta siyasetçi Ak Partili Recayi Çağlar ilimizdeki pek çok belediye başkanına örnek oluşturacak şekilde çalışmalarını sürdürürken 6700 nüfuslu küçük ilçeye altın çağını yaşatıyor.

Sağlık problemlerine rağmen belediye işlerini asla aksatmayan Recayi Çağlar son olarak Yeniçağa ilçesine modern dev bir itfaiye binası kazandırmak için kolları sıvadı.

Toplam inşaat alanı 1380 m.kare, kapalı alanı 790 m.kare, olan itfaiye merkezinde 20 araçlık garaj bulunurken bunlardan 10 tanesi kapalı garaj olacak. Prekast sisteminin de yapılacağı itfaiye merkezi bölgenin en büyük itfaiye merkezi olma özelliği taşıyacak.

İtfaiye merkezi için kısa süre sonra ihaleye çıkılacağını belirten Başkan Recayi Çağlar “yapılacak olan itfaiye merkezinin Dörtdivan, Gerede, Mengen ve Bolu’nun güneyi’ne yakın ve merkezi konumda olması nedeni ile sadece Yeniçağa’nın değil bir çok ilçenin de yangınlarına müdahale etme fırsatı bulacağız. bizlere Yeniçağa halkına hizmet etme yolunda her türlü yardım ve desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e, Millet Vekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye, İl Başkanımız Suat Güner’e şahsım ve Yeniçağa halkı adına teşekkür ederim” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir