Dost Akrabaları Belediye’de Sefa Sürerken Vatandaş Sanayi’ye Yönlendiriliyor.

Tanju Özcan’a Halk Desteği Azalınca Hayal Avcılığına Yeniden Başladı.

31 Mart yerel seçimlerinden önce yaklaşık 17 bin kişiye “adamakla mal eksilmez” misali iş sözü veren Tanju Özcan resmi dairede iş bulma hayali kuran bu kitleden ciddi bir oy almış ancak sadece eş dost ve akrabanın yakınlarını Bolu Belediyesinde işe almıştı.

Seçimden sonra güç zehirlenmesi yaşayan Tanju Özcan Ağustos böceği misali kendisini eğlenceye vurunca seçimden önce sözünü verdiği 53 projeden bir kaç tanesine ancak Ak parti desteği ile başlayabildi.

Seçimden 700 gün geçmesine rağmen elle tutulur Ak Partinin başlattığı göbeklerden başka bir icraati bulunmayan Tanju Özcan’a halk desteği rekor seviyede azalmaya devam ediyor. Oy oranı düşen Tanju Özcan ise halk desteğini artırmak için belediyenin görevi olmadığı halde İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR gibi işçilere iş bulma çabasındaymış gibi görünüp sosyal medya platformlarında paylaşımda bulunarak vatandaşların hayalleri ile halk desteğini artırmaya çalışıyor.

Bir Tepki de Balaban’dan

Bolu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban halk desteği giderek azalan Tanju Özcan’a sosyal paylaşım platformu facebook üzerinden “Stadyum diyerek halkı kandırıp yola çıktılar, sonra direksiyonu kırıp Led ekran üretip Çine ihraç edeceklerini söylediler, akıllı direk dediler, o da tutmayınca virajı alıp, şaptı gazozdu derken, iyi bir manevra ile cami dediler, oradan da dönüp ayı heykeli deyip geyiğe çevirdiler, şimdi de hızlı trene binip yeniden siyaset peşindeler… efendiler 3 yıldan azınız kaldı… Bolumuzun zamanını çaldınız… israf ettiniz… emaneti geri almaya az kaldı…” sözleriyle tepki gösterdi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir