CHP Geldi İsraf Yine Bitmedi

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra CHP’li Tanju Özcan başkanlık koltuğunu Ak Partinin elinden alırken vatandaşlar Tanju Özcan’ın söylemlerine bakarak büyük beklentiler içine girmişlerdi.

Genel siyasette muhalefet koltuğundan inip yerelde iktidar olmayı başaran CHP’li Tanju Özcan popülist söylemleri ve yaptığı söylemlerin aksine hareket etmeye devam ederken vatandaşlar hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor.

Son olarak 17 Temmuzda bir park açılışında konuşan CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan “Ben her şeye bir açılış yapılması taraftarı değilim. Çünkü zamanında bu tür açılışlardan dolayı o kadar çok israf yapıldı ki” derken aynı açılış için kapalı zart usulü teklif alınarak bir firmaya 390 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı. 

Açılış için ödenen para ile iki tane daha park yapılabileceği belirtilirken Tanju Özcan ve Partisi CHP her ortamda Ak Partinin açılış, temsil ve ağırlama giderlerini eleştirmesine rağmen iktidar olduklarında kendilerinin de aynı şekilde hareket etmesi halk arasında “hepsi aynı partinin farklı renk tonu” gibi yorumların yapılmasına neden oluyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir