CHP Meclis Üyesi Ahmet Baysal İsminin Verilmesine Saçmalık Dedi!

Bolu belediye meclisi ekim ayı birinci oturumunda CHP’li tecrübesiz siyasetçi Tahsin Mert Karagöz’ün siyasi şov malzemesi yaparak Ahmet Baysal isminin Necip Fazıl kültür merkezine verilmesini ön gören teklifi mecliste yapılan oylama ile RET edilmişti.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Ak parti gurubundan Hatice Çınar Ahmet Baysal’ın isminin daha büyük projelerde yer almasının daha doğru olacağını bu nedenle yapımına başlanacak olan yeni Stadyuma Ahmet Baysal isminin verilmesinin çok doğru olacağını söyledi.

Konuşmasının sonunda kürsüden ayrılan Ak partili meclis üyesi Hacer Çınar’ın arkasından, CHP’li Tahsin Mert Karagöz “Böyle Saçma Bir Düşünce Olabilir mi?” diyerek yüksek sesle bağırarak tepki gösterdi. Bunun üzerine AK parti grup başkanı Burak balaban kendisine tepki gösterirken Tahsin Mert Karagöz’ün yüksek sesle bağırmasına Tanju Özcan araya girerek “bir saniye Mert bey!” diyerek Tahsin Mert Karagöz’ü susturdu.

Vatandaştan konuyla ilgili tepkiler çığ gibi büyüyor!

Baysal ailesi her hangi bir isim ve nam peşinde koşmazken CHP ve İYİ parti gruplarının provakatif önerileri siyasi şov ve açılmayan yolsuzluk soruşturmalarını gündem olmaktan çıkarıp Bolunun gerçek gündemini değiştirmeye yönelik olarak yorumlanıyor.

 

 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir