CHP’li Tecrübesiz Siyasetçinin Yanlış Hesabı Meclisten Döndü

CHP’li Tecrübesiz Siyasetçinin Yanlış Hesabı Meclisten Döndü

Bolu belediyesi 2019 yılı ekim ayı birinci oturumunda CHP’li tecrübesiz siyasetçi Tahsin Mert Karagöz’ün verdiği önerge mecliste sert rüzgarların esmesine neden oldu.

Tahsin Mert Karagöz verdiği önerge ile Belediye merkez binası önünde bulunan Necip Fazıl Kültür merkezinin adının kaldırılarak Bolumuzun manevi ailesi olan Baysal ailesinden, Ahmet Baysal isminin verilmesini teklif etti.

Gündem maddelerinin görüşülüp oylanmasından sonra AK parti grup başkanı Burak Balaban önergenin meclis gündeminde yer almadığını belirterek ara istedi.

Aranın ardından yapılan oylamada meclis salt çoğunluğunun 3/2 si kabul oyu vermediği için önerge reddedildi.

Oylamanın ardından söz alan Ak parti grubu Ahmet Baysal’ın isminin yeni yapılacak olan stadyuma verilmesini teklif etse de belediye başkanı Tanju Özcan olumlu yanıt vermedi.

Şüphesiz ki yaptığı tüm hayırların karşılığını hemşehrilerimizden bir hayır duası alarak mükafatını sadece Allahtan bekleyen hiç bir zaman isim ve nam yapmak için uğraşmayan bu değerli ailenin ismi şüphesiz ki Bolumuzun en büyük projelerine verilmeyi hak ediyor.

Kamuoyunda şu sıralar Mengen ahçılık ve gastronomi bölümünün Bolu’ya alınması Ahmet Baysal’ın bu konu ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında duygulanması ve göz yaşı dökmesini tecrübesiz siyasetçinin durumdan rol çalmaya çalıştığı ve nasıl olsa AK Partililerin RET oyu vereceği düşüncesi ile siyasi şov aleti olarak kullanmaya çalışması kamuoyunda tepkiyle karşılanırken durumdan en çok Ahmet Baysal’ın üzüntü  duyacağı ve bir şov uğruna en çok zararı Bolu halkının çekeceği bildiriliyor.

 

 

 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir