CHP’li Çıngı Sert Tepki Gösterdi

Bolu belediye başkanı Tanju Özcan meclis toplantısında önceki dönem belediye başkanı olan AK partili Alaaddin Yılmaz isminin bir sokağa verilmesini rica etmişti. Haberin basında yer alması ile birlikte Bolu halkı Tanju Özcan’a tepki göstermişti.

Gelen bu tepkilerin ardından CHP’nin önemli isimlerinden Cahit için the sosyal medya sayfasından paylaşım yaparak Tanju Özcan ve CHP meclis üyelerine sert tepki gösterdi. Çıngı yaptığı paylaşımda, “Kendime yapılanları yazmıyorum. Kendi Meslektaşlarına (Mimar-Mühendis-Yapı Denetim Firması ) baskı uygulayıp ekmeğiyle oynayan, Kendi gibi düşünmeyen ve fikrini söyleme cesareti gösteren insanlara baskı uygulayan(alttaki fotoğraflar), Kendi rant çetesini yaratan, Bolu halkına zulmeden ve bunu insanlarla alay ederek yapan bir kişinin geçmiş Belediye Başkanı’da olsa isminin herhangi bir yere verilmesine şiddetle karşıyım.

BU ÖNERGEYE İMZA VE OY VERECEK CUMHURİYET HALK PARTİLİ  MECLİS ÜYELERİNİ DE BİR YERE NOT EDECEĞİZ” dedi.

31 mart’tan bu yana CHP içerisinde anlaşma bir türlü sağlanamazken birçok üyede istifa etti. İstifa edenler özellikle ihalelerin doğrudan temin yolu ile yandaşlara verildiğini ve Tanju Özcan’ın Alaaddin Yılmaz’dan bir farkının kalmadığını iddia ettikleri öğrenildi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir