CHP’li Tanju Özcan’dan Bu Kez Ak Partili Kadın Belediye Meclis Üyesine Ahlaksız İtham

Bolu Belediye Başkanı CHP’Li Tanju Özcan’ın ahlak dışı söz ve ithamları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıl bir TV kanalında çocuk sahibi olamayan türbanlı bir kadınla arasında geçen diyaloğu alaycı ve ahlaksız bir şekilde yorumlaması ulusal basında da çokça yer almış ve özür dilemek zorunda kalmıştı. Artan tepkiler nedeni ile de CHP disiplin kuruluna sevk edilmiş ve Ocak ayında uyarı cezası verilmişti.

İyice Şirazesi Kaydı

CHP’li Tanju Özcan’ın türbanlı kadınla alay etmesi ve hatırasını ahlaksızca yorumlaması üzerine almış olduğu uyarı cezasının mürekkebi kurumadan Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısında yapılan bir oylamanın hemen ardından Ak Partili kadın meclis üyesine hitaben “Bana niye el sallıyorsunuz hanım efendi Allah Allah ama ayıp oluyor öyle el sallamaklar falan yani ben evli barklı adamım öyle şey olmaz ya” şeklindeki çıkışı büyük tepkilere neden oldu.

Olayı yorumlayan bir vatandaş ise “Başkan Tanju Özcan’ın iyice şirazesi kaydı. Ben oldum olası böyle ahlaksız açıklamalar yapan hatta ve hatta evli kadına iftira atan bir (adam), böyle bir ahlaksızlık görmedim. Önceki gün belediyeye ait bir inşaatta daha beton konulmadan bir çökme meydana geldi. Bu ilahi bir işarettir ancak Tanju Özcan hiç bir şeyden ders almadığı gibi ahlaksız açıklamalar yapmaya devam ediyor” diyerek tepki gösterdi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir