Tanju Özcan’ın Yatırım Tavsiyesi Yaptığı Kripto Para’ya Yatırım Yapanlar Battı

Beypiliç Boluspor, Boluspor Token satışı için kripto para borsası Helenex Bilişim A.Ş. ile anlaşma imzalamış ve imzalanan resmi sözleşmeyle Boluspor Token ön satışa sunulmuştu.

BOLUSPOR TOKEN LANSMANI YAPILDI « Köroğlu Gazetesi | Bolu

Mağdurlar Konuştu

Konuya ilişkin mağdurların açıklamaları şöyle;

Ramazan – 11 Kasım’da 0.50 kuruş fiyata Boluspor Token satışına başlayan Helenex borsası 31 Ocak 16.00 da listeleyeceğini duyuruldu. 7 Ocak kilitsiz alımın son tarih olacağını açıkladı ve birkaç gün sonra süreyi uzatıp 17 Ocak yaptılar.

Daha sonra yoğun talep üzerine 31 Ocak tarihine kadar yeniden uzattı ve fiyatı 0.65 kuruş yaptılar. Listeleme günü yani 31 Ocak 16.00 da site ve uygulama sorun yaşadı. 1 Şubat 16.00 a ertelendi ve o tarihte uygulama yine sorun yaşadı sözünü tutmayıp 17.00’da listeledi. 0.50 ve 0.65 kuruştan ön satışa sunulan Boluspor Token açılır açılmaz %500 ün üzerinde zarar açtı ve fiyatı 0.10 a kadar düştü. Lansmanına Bolu belediye başkanı, Bolu milletvekili ve Boluspor yöneticileri de katıldı.

Borsanın yöneticilerinden açıklama yapıldı ve ön satış fiyatının altına düşürmeyeceğiz denildi. Reklama vereceğimiz yüklü miktar paraları tahtada yatırımcıya destek amaçlı yapılacak denildi.

Ama sözlerinin arkasında durmadılar. Yatırımcılar mağdur, milletin parası pul oldu. Resmen paramız gün geçtikçe eriyor. Helenex yatırımcısının arkasında durmadı. Bolu spor maç kazanır token fiyatı daha da düşer. Anladım ki burada amaç Bolu Spor token çıkarmak değil milletin parasını almakmış.

Erkan – 1 ay sonra hesabım onaylandı zaten Boluspor Token’den girdi bize geri kalan paramı çekeyim dedim ufak bir meblağ onu bile çektirmiyorlar TL param var yok gibi gözüküyor çekme işlemine gelince çek demiyor hesabiniz onaylandı diyor bu kadar sakin görmeyin. Yazık bu millete.

Helenex.com Helenex Paramı Vermiyor

Emre – Helenex ön satışından Boluspor Token aldım herkes gibi battım 20 bin tl yatırdım 4 bin çektim tam 5 kat zarar alanlar da benim gibidir. Firmaya 100 bin 50 bin yatıranlar var. Ön satış 50KRŞ ve 65KRŞ’tan yapıldı ve hep düştü şu an 10 kuruş ve bozdum. Elinde olanı size sattılar ve satacaklar ; bir de utanmadan böyle yazanları savcılığa şikayet edeceğiz, yok token vereceğiz diye yanıltıyorlar. Herkes zararda, diğerlerine de böyle olacak. Adamlar İnstagram ve Youtube daki hesapları yorumlara kapattılar. Tenezzül edip cevap bile atmıyorlar. Bir de uyduruyorlar yok bir grup var bilerek bizi kötülüyor, savcılığa başvuracağız, tamamen yalan.

Mert – Boluspor tokeni için belediye başkanı, millet vekili sporcular ve Helenex borsası çalışanları dahil birçok kişi güven vererek alım yaptık 2 ay beklemenize rağmen listelendiği gibi 50KRŞ’tan aldığımız token 10KRŞ’a şu an 3’KRŞ fiyatı var  yapamıyorsanız bırakın gidin içi boş bir borsa şu an metakent projesi ile bakalım kaç kişi mağduriyet yaşayacak borsayı bilmeyenler açıp bir Boluspor tokenine göz atsınlar yeteri kadar açıklayıcı olacaktır.

Mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir