COŞKUNYÜREK USTALIK DÖNEMİ İÇİN KOLLARI SIVADI

AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, yeni dönemde Bolu halkına hizmet etmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Coşkunyürek Bolu’yu temsil etmek için ustalık dönemi için hazırlandığı şu günlerde “Bolu’ya olan sevdamız bitmedi, bitmeyecek” dedi.

Kurulduğu günden bu yana AK Parti’de kurucu ilçe başkanlığı da dâhil, kendisine emanet edilen birçok görevi başarıyla sürdüren Yüksel Coşkunyürek, dünden bugüne edindiği siyasi tecrübeyi yarına tekrar taşımak için sahada var gücüyle ekibiyle ve AK Parti teşkilatı ile çalışmaya devam ediyor. AK Parti’de birinci sıra milletvekili adayı olan Coşkunyürek, vatandaşın gösterdiği teveccühten çok memnun.

USTALIK DÖNEMİ İÇİN HAZIR

Bolu’da 22. ve 23. dönem milletvekilliği görevini başarıyla yaptıktan sonra partinin İl Başkanlığı görevini üstlenen ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı ve son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Başdanışmanı olarak görev yapan Coşkunyürek, kazandığı siyasi tecrübeyi, Türkiye’nin yeni yüzyılında, Bolu’nun mutlu yarınlarında, ustalıkla kullanmak için yeniden görev başı yapacak.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN MİLLETİMİZE AHDİMİZDİR

AK Parti’nin, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırladığı hedeflerinden bahseden Coşkunyürek, bu kritik dönemin temel vurgularının altını çizerek şu değerlendirmeleri yaptı:

Ülke olarak çok kritik bir sürecin başına geldik Elhamdülillah. Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar’la çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın” Türkiye Yüzyılı için milletimize ahdimizdir” sözüyle işaret ettiği gelecek vizyonunu İnşallah hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız.

TÜRKİYE YÜZYILI, AFETLERE KARŞI DİRENÇLİ TOPLUM VE DİRENÇLİ ŞEHİRLERİN YÜZYILI OLACAK

İlk başta afetlere karşı dirençli bir ülke olmanın gerekliliğini yerine getireceğiz İnşallah. Bu projede Türkiye Yüzyılı’nda ‘afetlere dirençli şehirler ve afetlere dirençli toplum’ hedefiyle afetlerle kayba uğramayan, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, afet farkındalığı yüksek bir toplum modeline ulaşmayı hedefliyoruz.  Türkiye Yüzyılı, afetlere karşı dirençli toplum ve dirençli şehirlerin yüzyılı olacak.

SAĞLIK TURİZMİNDE DEV ADIMLAR ATILACAK

Türkiye yüzyılı için planlanan hedefler içerisinde Bolumuzu yakından ilgilendiren diğer bir önemli konu turizm alanında yatırım hedeflerinin arttırılması. 2028 yılında 3 milyon sağlık turisti sayısı ve 10 milyar dolar sağlık hizmeti ihracatını hedefliyoruz. İnşallah memleketimizde bu hedeften birebir faydalanacak ve Bolumuza yatırım olarak yansıyacaktır.

GELİR TAMAMLAYICI AİLE DESTEK SİSTEMİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Gelir seviyesi asgari hayat standardının altında hane bırakmayacağız. Bunun için, Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi’ni hayata geçireceğiz. Bu çerçevede, Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasını başlatacağız. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde uygulamaya koyacağımız Aile Koruma Kalkanı Programı ile ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak, yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler öncelikli olmak üzere her ailede en az bir kişiye iş imkânı sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz.

16 BİN DOLARLIK KİŞİ BAŞI GELİR DÜZEYİNE ULAŞMAYI ÖNGÖRÜYORUZ

Ekonomik hedeflerimize birlikte ulaşacağız. 2024-2028 dönemi arasında yıllık ortalama yüzde 5,5 seviyesinde büyüme ile 2028 yılsonunda 1,5 trilyon dolar millî gelir büyüklüğüne ve 16 bin dolarlık kişi başı gelir düzeyine ulaşmayı öngörüyoruz. Çalışanlar ile emeklilerin satın alma güçlerinin korunmasına yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz. Memurların, işçilerin ve emeklilerin aylıklarına 2023 ve 2024 yıllarında enflasyonun üzerinde en az büyüme oranında refah payı artışı vereceğiz.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL, DAHA MUTLU BİR BOLU HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ İNŞALLAH

Ülkemizin gelecek vizyonu Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar’la ulaşması için saydığımız ve sayamadığımız birçok proje için atılan her adımda edindiğimiz tecrübelerimizle Bolu’ya olan sorumluluğumuzu yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Memleketimize olan gönül bağımız sevgimiz, sevdamız bitmedi, bitmeyecek. Hep birlikte daha güzel, daha mutlu bir Bolu hedefine ulaşacağız İnşallah.

Bolu’da yeniden 3-0 yapma hedefi ile yola çıkan AK Parti teşkilatı ile Coşkunyürek hedefine ulaşmak için kararlı adımlarla yürümeye devam ediyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir