Dünyanın Konuştuğu O İsim Bakın Hangi Yaylamızı Ziyaret Etti.

Yapmış olduğu İHA/SİHA ve uçan otomobil Cezeri ile tüm dünyada adından bahsettiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar hafta sonu tatilini geçirmek için Boluya geldi.

Hafta sonu tatilini küçük kızı ve Sümeyye Erdoğan ile birlikte geçiren Selçuk Bayraktar, Boluya gelerek Taşkesti beldemizde bulunan ve doğal güzellikleri ile büyüleyen Pürenli yaylasını ziyaret etti.

Selçuk Bayraktar “Gökyüzüne yaklaştıkça güzelleşen bir yol vePürenli Yaylası… ??⛰Yükseklerde, görkemli ağaçlar arasında adeta korunmuş bir güzellik. Keşke ziyaretçileri olarak da daha çok koruyabilsek. Evimizde yere atmayı düşünemeyeceğimiz çöpleri yer yer buralarda görmek çok üzücüydü. Birkaç adımlık mesafelerde kamp ateşi kalıntıları keza… Emek verilmiş bir sanat eseri gördüğümüzde zarar vermemek için gösterdiğimiz özenin çok daha fazlasını hakediyor bu güzellikler.” şeklinde paylaşım da bulundu.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
MEHMET SARIKAYA
MEHMET SARIKAYA
Ziyaretçi
9 Ocak 2021 1:09 01:09

{“blocks”:[{“key”:”dvl07″,”text”:”bu buluşlar elbette güzel buluşlar, lâkin bunların projeleri damat efendiye değil, merhum ERBAKAN Hoca’mıza âittir. Bilinsin istedim.”,”type”:”unstyled”,”depth”:0,”inlineStyleRanges”:[],”entityRanges”:[],”data”:[]}],”entityMap”:{}}

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir