Genç Adam Ölüme Uykuda Yakalandı

Ömerler köyü halkından Sami Gökdemir önceki akşam uyumak için yattığı yatağında sebepsiz bir şekilde vefat etti.

Olay önceki gün Ömerler köyünde meydana geldi. Köy halkından Sami Gökdemir akşam eve geldi ve uykusunun geldiğini belirterek odasındaki yatağına yattı. Sabah işe gitmesi gerektiği için annesi çok kez çağırmasına rağmen hiç bir tepki vermeyen genç adamı babası uyarmak için yanına gidip seslendiğinde yine bir tepki vermeyince babası sırt üstü yatan Gökdemir’i yan çevirdi.

Oğlunun morardığını ve burnunun kanadığını gören baba ve annesi hemen 112 acile bilgi verdi. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri Sami Gökdemir’in vefat ettiğini belirlerdi.

Olay yerine kolluk ekipleri gönderilirken Sami Gökdemir’in burnundan kan geldiğini ve karın bölgesinde kanamaya bağlı morluklar olduğunu tespit ederek ‘şüpheli ölüm’ teşhisi koydular. Nöbetçi savcının incelemesinden sonra kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sami Gökdemir’in cenazesi kriminal inceleme için AİBÜ Tıp Fakültesine götürüldü ve nöbetçi savcının talimatı ile dün ikindi namazına müteakip Ömerler köyünde bulunan kabristana defnedildi.

Genç adamın vefatı sevenlerini üzerken iddialara göre kalbinden rahatsız olduğu ancak hastaneden randevu alamadığı için gidemediği ve çevresindekilere ilimizin tanınmış esnaflarından ve vefat eden İsmail Gökdemir’in kendisini çağırdığını ve yakında merhum İsmail Gökdemir’in yanına gideceğini söylediği belirtiliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir