Hüseyin Aykan’dan İsmail Pehlivan’a Yumruklu Saldırı

İddialara göre Bolu Olay Gündem Gazetesi ortaklarından Hacı Hüseyin Aykan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti TGC Bolu İl Temsilcisi seçilebilmek için basın kartı olmadığı halde bir belge düzenleyerek TGC’ye gönderdi ve TGC Bolu Temsilcisi olarak seçildi. Batı Karadeniz Serbest Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci İsmail Pehlivan’ın TGC yönetimine “Hüseyin Aykan’ın Basın kartı yok o halde nasıl Bolu Temsilcisi seçilebiliyor” demesi üzerine TGC’nin Hüseyin Aykan’dan basın kartı istediği ve Hüseyin Aykan’ın zor durumda kaldığı belirtilirken geçtiğimiz cuma günü Gazelle Otel’de Orim Cam firması tarafından düzenlenen basın toplantısında, Batı Karadeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Hakkı Pehlivan’a yumruklu saldırıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Orim Cam firması tarafından Gazelle Otel’de bir basın toplantısı düzenlendi. Gerçekleşen toplantıda Bolu Olay Gündem Gazetesi’nin ortaklarından biri olan H. Hüseyin Aykan’ın Batı Karadeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Hakkı Pehlivan’a yumruklu saldırıda bulundu.

DARP RAPORU ALAN GAZETECİ PEHLİVAN ŞİKAYETÇİ OLDU!
Olay 2 Temmuz Cuma günü Gazelle Otel’de yaşandı. Orim Cam firmasının kahvaltılı basın toplantısı öncesi Hüseyin Aykan, lobide çay içmekte olan Batı Karadeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Hakkı Pehlivan’ın yanına gelerek yumruklu saldırıda bulundu. Hüseyin Aykan tarafından saldırıya uğrayan Gazeteci İsmail Hakkı Pehlivan, hastaneden darp raporu aldıktan sonra Jandarma’ya giderek Hüseyin Aykan’dan şikayetçi ve davacı oldu.

www.bolununsesi.com/ isimli sitede yer alan bilgiler ise şöyle:

EVRAKTA SAHTECİLİK!
“Hüseyin Aykan’ın daha önce de birkaç kez yumrukla adam yaralama suçu işlediği, son olarak evrakta sahtecilik suçundan 2,5 yıl ceza aldığı ve halen hükümlü olduğu halde, pandemi nedeniyle açık cezaevinin boşaltılması sonucu dışarda olduğu belirtildi.”

ÖĞRETMENE SALDIRI
“4 Ağustos 2010 Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı kadın öğretmenin, stajyer öğrencileri ile ilgili görevli olarak gittiği Hüseyin Aykan’ın gazetesinde darp edilmesi ve hakarete uğraması olayını, Bolu’da ki bütün basın organları görmezden ve duymazdan gelerek, hiçbir şekilde gündeme getirmediler.”

SGK ÇALIŞANINA SALDIRI!
“22 Haziran 2011 yılında da SGK’da görevli memur Ercan M. yi darp eden Gazeteci(!) Hüseyin Aykan, bu olaydan da ceza almıştı. Son olarak Durmuş Erdinç’ten satın aldığı gazeteyle ilgili taahhütlerini yerine getirmeyip, borcunu ödememek için sahte imzalı senetler tanzim etmek suçundan 2,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Şu an hükümlü olduğu ve cezaevinde olması gerekirken, pandemi sayesinde açık cezaevinin boşaltılması nedeniyle cezasını dışarda çekiyordu.”

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir