Kaçırılmayacak Bursluluk Sınavı

Turkuvaz Okulları bursluluk sınavı yapılacak
Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyan ve 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için Turkuvaz Okullarında burs olanağı sağlayacak Turkuvaz Bursluluk Sınavı, Bolu genelinde 23-23 Mart ve 29-30 Mart 2021 tarihlerinde kampüslerinde yüz yüze gerçekleştirilecek.

Turkuvaz Okulları’nın her yıl düzenlediği Turkuvaz Bursluluk Sınavı Bolu genelinde 4, 5, 6, 7. sınıflar için 23-23 Mart ve 8, 9, 10, 11. sınıflar için ise 29-30 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Okullarda, pandemi kuralları çerçevesinde yüz yüze düzenlenecek sınavı, Bolu genelinde tüm öğrencilerin seviyelerini görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.
Sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenecek sınava başvuran tüm öğrenciler sınıflara giriş ve çıkışlar, yoğunluk yaşanmaması için sırayla ve mesafeli olarak yapılacak. Sınav esnasında malzeme alışverişi kesinlikle yapılmayacak. Temiz hava sirkülasyonu sağlanması amacıyla sınıf kapıları açık şekilde sınav gerçekleştirilecek. Sınıflar, her sınav bitiminde mutlaka havalandırılacak ve dokunulan tüm yüzeylerin dezenfekte edilmesi sağlanacak. Turkuvaz Bursluluk Sınavı’na başvurular Turkuvaz Okullarından www.turkuvaz.k12.tr web sitesinden üzerinden ve 0374 220 60 00 numaralı Çağrı Merkezi aracılığıyla yapılacaktır.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir