Mansur Şen Ankara’da! İlkesel Ayrılıklar Ankara Yollarına Döktü.

Son günlerde iyi parti ve CHP arasında ki gerilim hat safhaya taşınmış ve sonucunda Tanju Özcan tarafından Mansur Sen in istifası istenerek görevine son verilmişti.

Olayin perde arkasında her ne kadar bazı medya organlarında ve sosyal medyada yorumlar ve haberler yapilsada aslında Belediye Başkan yardımcısı Rasim özdemirinde dünkü başın açıklamasında söylediği gibi Tanju özcan ile Mansur sen arasında ki İLKESEL GÖRÜS AYRILIKLARI’nın ana konusunun Rant olduğunu, geçmişten günümüze kadar bu sürecin nasıl ve kimler tarafından ilerletildigini ve alınan meclis kararlari ile neticesinde de Mansur Şen’in bu konularda dik duruşunu daha güzel bir ifade ile İLKELİ DURUŞUNU meclis görüntüleri ile belgelemistik.

Sayın Tanju Özcan’ın dün apar topar Ankaraya gitmesinin ardından alinan son bilgilere göre Sayın Mansur Şen de özel işleri sebebi ile izin aldığı ve bugün gerçekleştirilecek meclis toplantisina katilamayacagini öğrendik. Mansur Sen in de aynı Tanju Özcan gibi Ankara’ya giderek Meral Aksenerle görüşme yapacağı iddia ediliyor.


Birer gün arayla Ankara’ya çıkarma yapan sayın Tanju Özcan ve Sayın Mansur Şen in İLKESEL ANLAMDAKİ AYRİLİKLARİNİ acaba Sayın Meral AKSENER çözerek tekrardan çatlamış olan yumurtayı yapıştırabilecek mi ve de İLKESEL Birliği tekrardan sağlayabilcek mi göreceğiz.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir