MasterChef Eray Aksungur’un Dükkanında Yangın Çıktı

Adını TV8 ekranlarındaki MasterChef programı ile duyuran Eray Aksungur’un Borazanlar Mahallesi’nde işlettiği Et Lokantası’nda bugün yangın çıktı.

Olay saat 12:30 sıralarında ilimiz Borazanlar Mahallesi’nde meydana geldi. MasterChef programı ile adını duyuran Eray Aksungur’a ait Paşalı Ocakbaşı isimli restaurantın bacasında başlayan yangın apartmanda bulunan dairelerin içine duman dolmasına neden olurken çok sayıda vatandaş dumanlardan etkilenmemek için kendisini apartmandan dışarı attı.

Yangından zarar gören bir apartman sakini “Paşalı Ocakbaşı isimli işletmenin bacası yok. Apartmana ait bacayı kullanıyor. Apartman bacası zaten doğalgaz kullanıldığı için dar ve çatıda vantilatör de yok. Kendilerine ait harici bir baca yaptırmalılar. Bir anda apartmanı dumanlar sardı zehirlenmekten son anda kurtulduk” dedi.

Eray Aksungur

Haber sitemizi arayan Eray Aksungur “haberin önce asılsız olduğunu ve haberin kaldırılmasını istedi, sonrasında ise işletmesine ait bir bacanın olduğunu yangında kimsenin zarar görmediğini” iddia etti.

Eray Aksungur Paşalı Ocakbaşı

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir