Platonik Aşka 393 Bin TL! Şirinlere Gelince Yok!

0

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan göreve geldiği günden bu yana faşist, popülist söylemleri, sapıklık derecesindeki gafları imardaki rantları ile yerel ve ulusal basında sık sık adından söz ettirip ele güne Bolu’yu rezil ederken platonik aşkı Şevval Sam’a 393 bin TL peşkeş çekerken Bolu bakımsızlıktan ölüyor. Bunlara son örnek ise Kılıçarslan mahallesinde Ak parti döneminde yapılan masal park.

Yapıldığı ilk günden bu yana çocukların ve çocuklu ailelerin gözdesi olan park Ak Partili Alaaddin Yılmaz tarafından Bolumuza kazandırılmış, encümende yapılan ihale ile park içerisindeki kafe işletmesi kiraya verilmişti. Park içerisindeki park onarım gibi işler ise Bolu belediyesine bırakılmıştı.

- Relam -
Mutlu Yıllar

Aradan geçen zaman zarfında CHP’li siyasetçi Tanju Özcan başkan seçilirken kafe işletmecisinin Ak Parti zamanında burayı kiraladığı ve kendisinin bir rantı olmadığı gerekçesi ile kafe işletmecisinin parkı bırakmasını istediği, işletmecinin bırakmadığı için de parkı bakımsız bıraktığı belirtiliyor.

Platonik aşkına park açılışları için 393 bin TL ödeyen Tanju Özcan’a parka bakım yaptırmadığı gerekçesi ile vatandaşlar büyük tepki gösteriyorlar.

Tanju Özcan bir açıklamasında Şevval Sam’ın fotoğrafını 20 yıldır cüzdanında sakladığını söylemiş, bir parka kendisinin ismini vermiş ve açılış için davet ederken çeşitli organizasyonlar adı altında kendisine 393 bin TL ödeme yapmıştı.