Vatanı Bunlar Mı Kurtaracak?

1

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 31 Temmuz günü Berk köyünde bulunan Bolunun geleceği olarak nitelendirilen Bolu Belediyesi’ne ait yaklaşık 100 dönüm araziyi sattığına dair haberi kamuoyuna ilk biz duyurmuştuk.

Haberimizin yerel ve ulusal basında artçıları sürmeye devam ederken skandal denecek bir paylaşım ortaya çıktı.

- Relam -
Mutlu Yıllar

Belediye başkanı Tanju Özcan’ın danışmanı mı? Yoksa ki kendi deyimi ile başkan yardımcısı mı? Ne idi ü belli olamayan belediyede görev aldığını yine kamuoyunun ilk haber sitemizden öğrendiği hanımı FETO’dan hapis yatan, CHP’de de sevilmeyen Reşat Şahin Öztürk’ün sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yapmış olduğu paylaşım ‘bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ dedirtiyor.

Kuzu pirzolalı içki masasında üç gün önce Bolu’nun geleceği 100 dönüm araziyi 8 de bir fiyata sattıklarını unuturlarken Reşat Şahin Öztürk üzerinde “Bize faşist diyenlere inat mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır unutmayın diyorum . Bundan sonra herkes bu ülkenin insanına hizmet edecek soytarılara değil yerimiz bu ülkenin ezilenlerin yanı sömürenlerin değil.” yazan bir fotoğraf paylaştı.

Reşat Şahin Öztürk’ün Başkan Özcan’ın arkasında yer alması gözlerden kaçmazken, Öztürk’ün yaptığı açıklamaları okuyanların bir soytarının eğlendirmesinden daha çok eğlendikleri belirtiliyor.

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Hakiki hatandaş
Hakiki hatandaş
Ziyaretçi
22 Eylül 2021 9:19 09:19

Yandaş akp de föteyle resmi olan gel hocam diyen yokmu akp satdigi fabrika devlet kurum kuruluşu yandaş olma akp 2023 de gidecek yarana cak yer bulamaz sin taraf siz mert deli kanlı gazate gazeteci ol ama kendini menfaatte satmak varken dimi ne uğraş can