Sümer Mahallesinde İntihar!

İlimiz Sümer mahallesi, Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda 25 yaşlarında genç kendini iple doğal gaz borusuna asarak intihar etti. 

İlimiz Sümer mahallesi, Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda 26 yaşlarında bir genç kendini iple doğal gaz borusuna asarak intihar etti.

Görgü tanıklarının beyanlarına göre, intihar eden gencin arkadaşlarının  kendisinden haber alamaması üzerine komşularına telefonla ulaştılar komşular hemen çilingir çağırarak kapıyı açtırdıklarında 25 yaşlarındaki komşularının doğal gaz borusuna yarı çıplak halde ve elinde boks eldiveni ile kendisini astığını görünce hemen ipi keserek vatandaşı yere indirdikleri sağlık ve emniyet ekiplerine haber verdikleri sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası ise vatandaşın öldüğü tespit edildi.

İntihar eden şahsın 26 yaşında eski polis Fatih Karaahmetoğlu olduğu ve geçtiğimiz yıl FETO operasyonlarında açığa alındığı belirtiliyor.

Polis ve savcının olay yerinde incelemeleri devam ederken savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin araştırılması için adli tıp kurumuna kaldırılması bekleniyor.

İlimizde bir haftada üçüncü intihar olayı!

İlimizde geçtiğimiz bir hafta içerisinde üç intihar olayının meydana gelmesi vatandaşlar tarafından üzüntü ile karşılanırken üç intihar olayından ikisi ölümle neticelendi.

 

 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir