Tanju Özcan İYİ Partiye İhanet Etmiş

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, yerel seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şen, 2019 Yerel Seçimlerinde CHP-İYİ Parti ittifak dolayı Tanju Özcan’ın Bolu Belediye Başkanı olmasında veballeri olduğunu söyledi.

       Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Bolu’da mevcut Teşkilat Yönetimleri dışında paralel bir İYİ Parti kurulmaya çalışıldığını iddia eden Şen, “Bolu şartlarında da biliyorsunuz, İYİ Parti Bolu’da, Cumhuriyet Halk Partisi özellikle Tanju Bey ile ittifak yaparak seçimleri başarıyla aldık. İYİ Parti’nin bütün fertleri, bütün elemanları, bütün bu işe gönül veren arkadaşlar, belki CHP’li arkadaşlarımızdan daha fazla koşturdular bu işte. Hatta kendi partisiyle problemi olanlardan daha fazla biz koştuk.

      “İYİ Parti maalesef burada kandırıldı”

      Zaman geçtikçe bazı konularda sıkıntılar göstermeye başladı. Yani İYİ Parti maalesef burada kandırıldı. Bolu’da, İYİ Parti’nin teşkilatına verilen sözler tutulmadı. Bütün ilişkilerde pas geçilmeye çalışıldı. Dışarıdan kontrol edilmeye çalışıldı. Paralel bir İYİ Parti kurulmaya çalışıldı. Böyle bir yapılanmaya gidilmeye çalışıldı, Tanju Bey’den bahsediyorum. Baş aktör burada Tanju Bey. Bizim teşkilat dışındaki arkadaşlarla dışarıdan yönetmeye çalıştılar” diye konuştu.

       “Bizim İsmail, ipleri kopardı”

       Tanju Özcan’ın, İsmail Akgül’e oy istediği konuşmasını hatırlatan Şen, “İpin koptuğu nokta, geçtiğimiz Genel seçimlerde yaşanan, ittifak partisinin adayı varken, Milliyetçi Hareket Partisine oy istemesi oldu. İYİ Parti’nin adayı olan Sayın Ahmet Örnekbaş varken bir başka Partiden ‘Bizim İsmail’e oy verin’ demek, Tanju Bey’in ağzından duyduk. Artık o iplerin tamamen koptuğu son nokta oldu” şeklinde konuştu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir