Tanju Özcan’dan Fatih Metin’e Bel Altı Cevap

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan söylemleri ile bel altı siyasetine devam ediyor.

Göreve geldiğinden bu yana Belediye Meclisi’nde bel altı söylemleri ile yoğun tepki alan Tanju Özcan son olarak Ak Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar’a karşı ahlaksız açıklamalarda bulunmuş ve CHP’den ihraç edilmişti.

Hacer Çınar Protesto Etmişti

Şubat ayında yapılan meclis toplantısında Tanju Özcan’ın sert söylemleri ve devleti aşağılar nitelikte açıklamalar yapması nedeni ile dayanamayan Hacer Çınar Tanju Özcan’a su atarak protesto etmişti, Çınar’ın son katıldığı meclis toplantısında ise Tanju Özcan tarafından kanun dışı bir şekilde meclisten atılmıştı.

Fatih Metin Hacer Çınar’ı Savundu

Bugün sosyal medyadan açıklama yapan Fatih Metin, Hacer Çınar’ı şu sözlerle savundu; “Tanju Özcan göreve geldiğinden beri yapmadığı tek şey belediye başkanlığı. Hakaret, aşağılayıcı ve ayrımcı diliyle sürekli manşet olan bu şahıs şimdi de Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hacer Çınar’a zorbalık yapmıştır.

Bolu halkı özü sözü bir, mert bir halktır. Bu yapılanları unutmaz, sandıkta hesabını sorar.” açıklamalarında bulunmuştu.

Tanju Özcan’dan “GÖMMELİ” Cevap

Fatih Metin’in Hacer Çınar’ı savunmasının ardından Tanju Özcan’dan yine düşük seviyeli bir cevap gecikmedi. Tanju Özcan açıklamasında: “Doğru Bolu halkı merttir. Bolu Halkının seçtiği Belediye Başkanına karşı yapılan saldırıya sahip çıkan, Bolu’ya oy istemek için KAÇAKCI getiren seni 3 kez sandığa gömdüm.Bolulu olmadığın için zaten Boluluları hiç tanıyamamışsın. İstersen gel bir daha gömeyim seni sandığa.” açıklamalarında bulundu.

Tanju Özcan’ın bu açıklamasından sonra Fatih Metin’in ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir