Tanju Özcan’ın Durdurulamaz Düşüşü

0

CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde daha yaşanabilir, daha ucuz bir Bolu, işsiz kimsenin kalmayacağı bir şehir gibi adamakla mal eksilmez gibisinden sayılmayacak daha nice vaadlerde bulunmuştu.

Seçimden sonra aradan geçen üç yıllık icraat döneminde söylem ve polemikten başka bir şey üretemeyen üretmeye çalıştıklarında ise başarısız kalan Tanju Özcan Bolulu vatandaşların ceplerinden çıkan vergileri yandaş medyaya peşkeş çekerek tabiri yerinde ise Boluluların parası ile Boluluları uyutmaya çalışırken, paralı medyanın kendisini şımartması ile her gün ulusal basında yer almak için aşırıcı söylem ve eylemlerde bulunmaya, Bolulu vatandaşların utanç vesikası olmaya da devam ediyor. Aslında Tanju Özcan bunu ilk defa değil sürekli olarak tekrarlıyor. Örneğin 27 Eylül 2013 de eski belediye binasının arkasında bulunan metruk Halk Evi Binasının yıkılması sırasında Tanju Özcan belediyeye ait kepçenin önüne dikilmiş, baş edemeyince de binanın içine girerek yıkımı durdurmaya çalışmış ancak başarılı olamamıştı.

- Relam -
Mutlu Yıllar
Halkevi binası yıkıldı
Halkevi binası yıkıldı

Aldığı Çöp Konteynerleri 1 Yıl Olmadan Sararıp Soldu

Ak Partili Alaadin Yılmaz’ın bir devrim gibi Bolu’ya getirdiği yer altı çöp konteynerleri paslanmaz galvaniz çelikten üretilmişken, 3 lira fazla olsun kırmızı olsun deyip kaliteli konteyner bacaların yerine plastik rengarenk çöp konteynerleri için Boluluların cebinden 698.500,00TL para harcanırken bu yıl Nisan ayında yerleştirilen çöp konteynerleri daha ilk yazdan renklerini kaybetmeye başladı.Güneş altında dayanımı olmadığı bilinen renkli plastik malzemelerin Bolu gibi sıcak ve soğuk ısı farklılıklarının yüksek olduğu bir ilde kullanılması nedeni ile sadece solma değil çatlama ve ardından kırılmaların da olacağı şimdiden belli.

Tanju Özcan’a MYK Ayarı

CHP’li Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’a ‘delidir ne dese ne yapsa yeridir’ diyerek sabreden 100 yıllık geçmişi olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) dahi artık bu deliye bir gömlek giydirilmesi gerektiğini düşünmüş ki dün yapılan MYK toplantısından sonra Yüksek Disiplin Kuruluna sevk etme kararı almış. Yani bu da şu anlama geliyor. CHP artık Tanju Özcan’ın deliliklerine göz yumacak bir parti değil. CHP olmadığında ise Tanju Özcan’ın siyasi hayatının son evrelerine geldiğinin ve hızlı bir düşüşün başladığının bir göstergesi.